2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که یه خوبشو یعنی خوشتیپ و پولدار و عاشق    

وقتی خود همین خدا با زیر شلواری راه راه بنفش لم داده رو کاناپه پاندای کونگ فو کار میبینه تو از خلقش توقع خوشتیپ بودن داری؟

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             

عزیزم منم حدودی تو سن و سال خودتم نمیدونم برنامه ای ندارم برا ازدواج عاشق هم نمیشم برم با یکی . حسی ام ندارم ب ازدواج:) نمیدونم بقیه چطوری یکیو جور میکنن برا ازدواج . چطوری عاشق میشن و چطوریعاشق میکنن طرفو

امیدوار باش

از خدا طلب کن

توی دعای قنوت نمازت از خدا بخواه حتی ویژگی هایی هم ک دوست دادی داشته باشه هم بگو

فقط از خدا بخواه

مطمئن باش خدا جلوی پات فرد خوبی رو قرار میده ان شاء الله

و حتما یادت باشه که دعا برای خوشبختی  و عاقبت بخیر همه جوونا و خودت بکنی

راستی نذر هم بکنی عالیه

مثلا نذر کن اگه ازدواج کردی و البته مشهدی نیستی

بیای مشهد زیارت امام رضا

اگرم مشهدی هستی مثلا روز میلاد جواد الائمه توی حرم شکلات پخش کنی

نذرت دیگه بستگی ب خودت بستگی داره

عاقبت بخیر باشی گلی❤️‍❤️

عزیزم همه زندگی ازدواج و فرزندار شدن نیست بلکه بخشی از زندگی هست، الان خیلی ها از متاهل رو ببینید با چه سختی ومشکلاتی زندگی می‌کنند بخاطر شرایطشون نمیتونن طلاق بگیرند ، اونهایی هم که ازدواج میکنن  هنوز به سال نرسیده از هم جدا میشن، الان شرایط جامعه طوری هست مردان کار ندارند وحقوق ها پایین هست ، هزینه ها بالاست از ترس این مهریه های گرون که نیفتند زندان تن به ازدواج نمیدن، از زندگیتون لذت ببرید ، ازدواج خوب انشالله براتون پیش میاد توی هر سنی میشه ازدواج کرد با دید باز

فقط اینکه چون فرد ۳۳ ساله انسان پخته محسوب میشه

لازمه یک نکته رو هم بگم

توی هر انتخابی

یک جیزایی رو بدست میازی و یک چیزایی رو از دست میدی

ازدواج هم همینه

اگه الان دوست داری ازدواج کنی یادت نره ممکنه چیزایی که الان توی مجردیت داری تجربه میکنی رو بخشیشو از دست بدی

ولی قطعا

خیلی چیزای خوب دیگ ای بدست میازی

۳۳ سالگی سنی نیست برای ازدواج من خانمهای بالای ۴۰ سال رو دیدم ازدواج کردن وزندگی موفق وخوبی داشتن سن ...

الان بگو من چه جوری خودم رو کنترل کنم د به باد فحشت نگیرم. 

آخه از کجات درآوردی 33 سنی نیستی؟ 

آدم ممکنه 90 سال عمر کنه ولی تو عمرت نمیتونی هر کاری کنی. ازدواج دهه 20 و بچه نهایت تا 40.

اسی جان اگه میخوای مزدوج بشی باید کوتاه بیایی، ببخشید ولی اگر معیارات با جایگاهت تناسب داشت الان اتفاق افتاده بود، اول باید جایگاه خودمون رو بشناسیم و بعدش از دیگرون توقع داشته باشیم. 

قصد جسارت و بحث و توهین ندارم یه مقدار نظرتون بی‌منطق بود و من هم جوشی 😁🌹

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
دکتر هلاکویی میگه بعد از ۶ ماه ازدواج مشکلات زیاد میشه د زن وشوهر برای هم عادی میشن همین زن وشهرهایی ...

صددرصد حق میگه 

کسی ک میگه بی تو میمیرم

چه بی محلی هایی میکنه بعد از یه مدت 

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
الان بگو من چه جوری خودم رو کنترل کنم د به باد فحشت نگیرم.  آخه از کجات درآوردی 33 سنی نیستی؟& ...

روانشناسان میگن ۳۳ سالگی سن زیادی برای ازدواج نیست الان سن ازدواج برای زنان ومردان بالای ۳۵ الی ۴۰ سال رفته، منظورم اینکه اگر مورد توی سن کم نباشه نباید عجله کرد

عزیزم منم حدودی تو سن و سال خودتم نمیدونم برنامه ای ندارم برا ازدواج عاشق هم نمیشم برم با یکی . حسی ...

منم اینطوریم، کلا قسمت عاشق شدن برام قفله! البته شایدم یه به درد بخورش سر راهمون سبز نمی‌شه! اطرافیان من چنان ازدواج عالی داشتن، که من اصلا نمی‌تونم یه ازدواج معمولی داشته باشم. هیچکدومشونم تحصیلات یا شغل خاصی ندارن.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

عاشق یکی بودم گفت قصد ازدواج ندارم دوست بمونیم

خب چرا ادم ب پای یک نفری که قصد ازدواج نداره بمونه

بهش بگو برو بابا

ادم برای آیندش دل خوش میکنه

تعهد، وفاداری، نیاز انسان ب بقا، ب رشد کنار یک نفر دیگه، رشد دادن یک نفر دیگه(بچه)

آدمیزاد در وجودش اینو حس میکنه