2777
2789
عنوان

بچه واجبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست
حس منم همینه. من الان راحتمو حس نیازی ندارم با شوهرم مثل دوتا رفیقیم هرجا بخواییم میریم پارک سینما م ...

الان اگ پسرم بزرگ شه بگه چرا منو زاییدی واقعا جوابی ندارم بدم بهش ...درسته یه شیرینی هایی هم داره اما دردسرش صد هزاار برابر بیشتره..چی بود این ازدواج😑🤦‍♀️

حس منم همینه. من الان راحتمو حس نیازی ندارم با شوهرم مثل دوتا رفیقیم هرجا بخواییم میریم پارک سینما م ...

همیشه که این طوری نیست 

یه جایی احساس کمبود میکنی. 

حس مادري. 

واسه همه چیز باید برنامه ریخت تا درست پیش بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم اینجوری که شما میگی زندگیت خییلی یک نواخت میشه و احساس مادر شدن و مامان صدا شدن رو هرگز ...

مادر شدن ینی خودتو فدای یکی دیگه کنی یا چند نفر دیگه. غصه خوردن. خب مامان صدا نکنه چیه مگه.‌کسی که تجربه مادر. شدن نداره حسیم به این کلمه نداره

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
مادر شدن ینی خودتو فدای یکی دیگه کنی یا چند نفر دیگه. غصه خوردن. خب مامان صدا نکنه چیه مگه.‌کسی که ت ...

باشه تو راست میگی ولی مثل روز برام روشنه یه روز از تصمیم خودت پشیمون میشی

روز خوش✋

عزیزم این جوری که شما دلیل آوردی کلا زندگی کردن چیز مزخرف و غیر قابل تحملیه، آدم خودشو بکشه خلاص کنه دیگه ، چون باید غصه سیر شدن و لباس داشتن و مریض نشدن و درس خوندن و خونه و ماشین  خریدن و از چشم شوهر نیفتادن و هزار تا چیز دیگه رو بخوریم 

ما فکر می کنیم بچه نداشته باشیم رنجی نمی کشیم در صورتی که ذات دنیا با رنج همراهه، اصلا گریزی از رنج نیست ، چه خوبه اون رنجی رو انتخاب کنیم که ارزشمند باشه و هدف مقدسی داشته باشه 

آدم یه موجود اجتماعیه، میل به خانواده، میل به محبت کردن و محبت شدن داره ،شما جوونید ، سنتون بره بالا تلخی تنهایی رو می فهمید، بچه هر چقدر سختی داشته باشه به کانون گرم خانواده می ارزه 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍