2777
2789
عنوان

بچه واجبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 35 پست

عزیزم با این سوالاتی که پرسیدی فلسفه زندگی کردن هم میره زیر سوال

باید خودت بخوای و آمادگی پذیرش مادر شدن رو با همه سختی هاش داشته باشی

من خودم خیلییییی دارم سختی میکشم با دوتا بچه کوچیک شیر به شیر اما خب بچه داری لحظاتی داره که همه سختی ها رو میشوره میبره 

و اون لحظات کم نیستن

شاید یکی ازم بپرسه ازدواج کنم چیزی رو از دست میدم یا نه بگم بدون ازدواج هم میتونی خوشبخت بشی

اما اگه ازدواج کردی و امکان اقتصادی بچه داشتن رو داری توصیه میکنم بیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم ازدواج کردم و بچه ندارم هنوز ولی همه این حرفایی ک میزنی درست واقعا دغدغه همه است بالاخره آی ...

یکنواخت میشه چون همه توجهت به خودتو شوهرته اما بچه بیاد خودتو وقف یکی دیگه میکنی اونم تهش میره سراغ زندگیش خیلی هنر کنه ماهی دوبار برا خوردن بیاد و بره

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
من یکی خودم جز غم و غصه چیزی برای مادرم نداشتم جای اینکه از زندگیش لذت ببره هربار درگیر مشکلات یکی ا ...

وای من برعکس شمام

من از ترس مادرشوهرم نمیتونم طلا بندازم🤣🤣🤣🤣

ب همسرم میگه چرا ب زنت خریدی باید برای منم بخری 

درصورتیکه ک من خودم شاغلم و خودم میخرم طلا

ولی از ترس مادرشوهرم پیش اون نمیندازم

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

هیچ خیری تو بچه نیست.بااینکه الان دومیو باردارم پدرم در اومده ..جز خرج و دردسر هیچی ندارن من چ گلی ب سر خانوادم زدم ک حالا بچم بخواد ب سرمن بزنه..بخدا جز خرج و زحمت هیچی نداشتم براشون..الانم حاملم خیلی پشیمونم موندم بااین اعصاب خراب چطوو میخام بزرگش کنم.تازه راحت شده بودم از شیر دادن وعن شستنو و زبون نفهمیای بچه😑😑وای بیخوابیا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بنظرم اگه پدر و مادر سبک زندگی درست داشته باشند میتونند از زندگی و بچه دار شدن  لذت ببرید. 

من میشناسم خانمی که 5تا بچه داره خیلی لذت میبره! 

تازه هم سر کار میره و کار آفرین هست هم چندتا کتاب نوشته همم بچه هاش خوب تربیت شدن. 

اصلا پشیمون نیست آخری رو هم بارداره. 

اوایل اره ولی تهش جز مسولیت و گرفتاری هیچی ندارن

اگر پدرومادر درک درستی از زندگی داشته باشن 

اگر خیلی چیزارو سرسری نگیرن اگر برنامه درستی داشته باشن 

یکیو تربیت می کنن بشه همدم پیری وتنهاییشون وبچه ای که بشه بهش افتخار کرد چرا فقط دیدگاه منفی دارین من بااینکه 26سالمه اصلاااا رفتار واخلاقای خیلی از بچه های الان وشیوه های تربیتی پدرمادراشونو قبول ندارم ببخشید راحت بگمم اصلا شیوه تربیتی ندارن مثل علف هرز بچه هارو ول می کنن به حال خودشون وتامین مالی می کنن گاهی همونم نمی کنن

وای من برعکس شمام من از ترس مادرشوهرم نمیتونم طلا بندازم🤣🤣🤣🤣 ب همسرم میگه چرا ب زنت خریدی باید ...

اون ترسو که من خودمم دارم اما مادر من از عروساش میترسه

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
یکنواخت میشه چون همه توجهت به خودتو شوهرته اما بچه بیاد خودتو وقف یکی دیگه میکنی اونم تهش میره سراغ ...

ببین مسیر زندگی قابل پیش بینی نیست 

من ی خاله دارم ی دختر داره ی پسر شاید باورت نشه با اینکه ازدواج کردن و بچه دارن هر روز مثل پروانه دور خالم میچرخن شوهرخالم خیلی وقته فوت شده و همه کار برای خالم میکنن 

حالا فکر کن اگه خالم بچه نداشت الان تنهای تنها بود

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
هیچ خیری تو بچه نیست.بااینکه الان دومیو باردارم پدرم در اومده ..جز خرج و دردسر هیچی ندارن من چ گلی ب ...

حس منم همینه. من الان راحتمو حس نیازی ندارم با شوهرم مثل دوتا رفیقیم هرجا بخواییم میریم پارک سینما مسافرت ولی بقیه رو میبینم مدام درگیر و از وقتی بچه دار شدن مدام مشغول بچه هستن بزرگم میشن هی نگران درسش باش و نگران کارش و شغلش و زندگیشو همسرشو جهازشو تهش میره اخرم برمیگرده میگه میخواستی به دنیا نیاریم چکار کردی برام

ببین مسیر زندگی قابل پیش بینی نیست  من ی خاله دارم ی دختر داره ی پسر شاید باورت نشه با اینکه ا ...

خب خیلیا هم هستن چند تا بچه دارن الان تکو تنهان یا حتی سالمندان. تنهام بشم میرم شوهر میکنم 🤣🤣🤣 البته خدا سایه شوهرمو هزار سال رو سرم نگه داره منم زود رفتم بره زن بگیره😄