سلام من نود و دو کنکور دادم الان انصراف دادم و دوباره میخوام کتکور بدم کسی درباره منابع کنکور و زمانش و تیپ و سوالا یا هرچیز دیگه ای ک ب درد بخور باشه میتونه کمک کنه بهم
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
من مامایی قبول شده بودم تجربی یودم الان هم تو فکر پیرا پزشکی ها هستم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم
عشق زندگی جون شما رشتت چیه ثبت نام کردی مدارک چی میخواد
من رشته ام ریاضی بود اما الان میخوام واسه پزشکی کنکور بدم... خب توی این مدتی که باقی مونده اولین کار منبع هست کتاباتو باید جور کنی از هر کدوم از درسا منابع خوب رو بگیر
بعد که منابع مشخص شد بیا از هر درسی تعیین کن که چه فصلایی رو قراره بخونی مثلا میبینی ریاضیت خوب نیست و مشتق و انتگرال واست سخته و نمیتونی بخونیش اونا رو حذف کن اما بجاش مباحث دیگه رو کامل مسلط بشو
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅
از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌
همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾
مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜