2777
2789
عنوان

کنکور ۹۶

19 بازدید | 11 پست
سلام من نود و دو کنکور دادم الان انصراف دادم و دوباره میخوام کتکور بدم کسی درباره منابع کنکور و زمانش و تیپ و سوالا یا هرچیز دیگه ای ک ب درد بخور باشه میتونه کمک کنه بهم
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوای بارانی جون رشتت چیه
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
من مامایی قبول شده بودم تجربی یودم الان هم تو فکر پیرا پزشکی ها هستم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم
عشق زندگی جون شما رشتت چیه ثبت نام کردی مدارک چی میخواد
بعد که منابع مشخص شد بیا از هر درسی تعیین کن که چه فصلایی رو قراره بخونی مثلا میبینی ریاضیت خوب نیست و مشتق و انتگرال واست سخته و نمیتونی بخونیش اونا رو حذف کن اما بجاش مباحث دیگه رو کامل مسلط بشو
وای الان شروع کنی برای پزشکی؟!
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜