2777
2789

من ماکارونی رو خیلییی خوشمزه درست میکنم و تا حالا نشده کسی بخوره و تعریف نکنه.

کار خاصی نمیکنم. ولی من هم پیاز سرخ شده فراوون و رب کوجه فرنگی زیاد به اندازه ای که قشنگ نارنجی باشه ماکارونی و و و مهمترین چیز ادویه آویشنه. خیلی آویشن میزنم. واقعا طعم و بوی فوق العاده ای به این غدا میده.

حالا شما هم از ترفندهای غذاهای خوشمزتون بگید.

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز دیگه اینکه

گوشت و با پیاز حسابی تفت میدم. بعد رب که میزنم باز اونم قشنگ تفت میدم که از خامی در بیاد و حسابی رنگ بده. نمک هم فقط نمک دریا استفاده میکنم.

منم ماکارونیام میگن خوشمزس 

رشته هاروزیادنمیجوشونم تاله نشه سویاهارو خیلی زیادسرخ میکنم رب روهم هم زیادمیریزم هم خیلی زیادسرخش میکنم طوریکه رنگ مایع ماکارونیم زرشکی تیره میشه هرکی میخوره فک میکنه گوشت ریختم توش 

عدس پلووقتی درس میکنم توش مرغ ریش ریش میریزم +فلفل دلمه ای+سیر‌+زرشک باعث میشه مزش خیلی عالی باشع

تومرغم ی قبه سیرکامل میندازم +زنجبیل  باعث میشه اصلا بونده

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

آره آویشن تو مرغ  و ماکارانی خیلی خوشمزه میشه ....

هیچی حضور ذهن ندارم ولی برای کشک مایع اگه داشتین ..

اضافه موند خراب نشه 

بقیش تو قالب های سیلیکونی شکل دارذکوچیک  بریزید بزارید فیریز یخ بزنه دربیارید فیریز کنید هر موقع آش داشتین یکی دوتاش بندازین تو کاسه آش  آب میشه خودش مصرف کنید 

منم ماکارونیام میگن خوشمزس  رشته هاروزیادنمیجوشونم تاله نشه سویاهارو خیلی زیادسرخ میکنم رب روه ...

چه باحال. تا حالا نشنیده بودم فلفل دلمه ای تو عدس پلو. حتمااا امتحانس میکنم. جالبه

حالا برای مرغ من وقتی میخرم میشورم میذارم یه شب تا صبح تو آب نمو بمونه. بعد فریز میکنم. اینجوری اصلا بو نمیگیره.

آره آویشن تو مرغ  و ماکارانی خیلی خوشمزه میشه .... هیچی حضور ذهن ندارم ولی برای کشک مایع ...

اهان یه چیز دیگه

قبل از سرو ماکارونی روش یه لیموی تازه میچکونم. یه ترشی عالی‌ای بهش میده.

چه باحال. تا حالا نشنیده بودم فلفل دلمه ای تو عدس پلو. حتمااا امتحانس میکنم. جالبه حالا برای مرغ ...

اره خوشمزه میشه فقط بایدخیلی ریزش کنی ک زیردندون نیادتلخیش 

ع نشنیده بودم اینبارامتحان میکنم مرغواینجوری فریزکنم😅😅

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
تو مایه لوبیا درآخر پلو نصف لیوان آب برزید بزارید بپزه آبش جمع بشه  هم لوبیا نرم بشه هم رنگ رب ...

گفتی لوبیا پلو. 

ادویه اصلی  لوبیا پلو  دارچینه. قشنگ دست و دلبازی باید به خرج داد. عااالی میکنه.

ماکارانیم حتما فلفل دلمه و سیر داره عااالی میشه عطر سیر فوق العاده میکنه

مرغ لای برنج،اینکه مرغ و مخلفات حتما باید جدا سرخ بشه بعد بذاریم لای برنج و اینکه کمییی تند و دارچین ب میزان لازم 

استامبولی هم همینطور ،محشررررر میشه 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

اره خوشمزه میشه فقط بایدخیلی ریزش کنی ک زیردندون نیادتلخیش  ع نشنیده بودم اینبارامتحان میکنم م ...

برای پخت غدا فلفل دلمه ای هایی رو انتخاب کن که زیرشون پَره هاش فرده. مثلا سه تایی. این فلفل دلمه ای ها اصلا تلخ نیستند برای غذا.

اونایی که زوج هستند معمولا برای سالاده.

ماکارانیم حتما فلفل دلمه و سیر داره عااالی میشه عطر سیر فوق العاده میکنه مرغ لای برنج،اینکه مرغ و م ...

آررره سیر عااالیه واسه غذاهای ایتالیایی. سیر تازه. به به. چه بویی