2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام، من واقعا نمی‌دونم چیکارکنم! 

آره واقعا الان مد شده همه خانما درآمد داشته باشند حالا ما هم اینهمه سال هیچ کار نکردیم هیچی بلد نیستیم بقیه انگار مسخره میکنند همه یا آرایشگر شدن یا پیج زدن چیزی می‌فروشند 

آره واقعا الان مد شده همه خانما درآمد داشته باشند حالا ما هم اینهمه سال هیچ کار نکردیم هیچی بلد نیست ...

نه بحث مد نیست، آخه من واقعا احساس نیاز میکنم، اینجوری پیش بره معلوم نیست این موضوع چی میشه!

منم هیچی بلدنیستم

نه بحث مد نیست، آخه من واقعا احساس نیاز میکنم، اینجوری پیش بره معلوم نیست این موضوع چی میشه! منم هی ...

آره واقعا اعتماد به نفس پایین میاره منم خیلی‌ اعتماد به نفسم پایین اگه فقط یه کار یا هنر داشتم اینطور نبود هم مادرم هم مادرشوهرم هی میگن فلانی کار می‌کنه فلانی خیاط شده خیلی اذیتم می‌کنن بااین حرفا 

آره واقعا اعتماد به نفس پایین میاره منم خیلی‌ اعتماد به نفسم پایین اگه فقط یه کار یا هنر داشتم اینطو ...

به حرف آدمای منفی اهمیت نده، اگه خودت دوست داری و احساس نیاز می کنی یک مهارت یادبگیر و باهاش کارکن، 

متاسفانه هیچکس اینجا جواب نداد!

به حرف آدمای منفی اهمیت نده، اگه خودت دوست داری و احساس نیاز می کنی یک مهارت یادبگیر و باهاش کارکن،& ...

شما باید عنوان بهتری انتخاب میکردی تا بقیه می اومدن تاپیک 

منم انگار طلسم شدم هر بار می‌خوام کاری کنم نمیشه 

شما باید عنوان بهتری انتخاب میکردی تا بقیه می اومدن تاپیک  منم انگار طلسم شدم هر بار می‌خوام ک ...

چه کاری خواستید انجام بدید نشد؟ 

من انقدر خونه موندم. خیلی تنبل شدم

اصلا اعتمادبنفس ندارم

قبل کرونا یک مدت کوتاهی بیرون کارکردم کرونا که اومد دیگه نرفتم!

چه کاری خواستید انجام بدید نشد؟  من انقدر خونه موندم. خیلی تنبل شدم اصلا اعتمادبنفس ندارم قب ...

منم قبلا ی دو جایی رفتم کار ،چندسالم مینا کار میکردم ولی ۳ساله بیکارم به قول شما انگار تنبل شدم