2777
2789
عنوان

شغل و درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی کم انرژی ام ما فقط باید خودمون به خودمون کمک کنیم چرا فکر می‌کنی خونت انرژی منفیه؟ 

میگم که یکی این که همه وسایل خونم بی دلیل کار نمیکنه خراب میشه بعد اینکه هر وقت خانواده شوهرم میومدن اینجا سالی یه بار عید ها فقط اینجا حالشون بد بود یا مریض بودن یا قهر بود یکیش اون یکی با شوهرش دعواش شد خلاصه هر شب خوب بودن خونه ما که میومدن یه اتفاق می افتاد چند بار هم اینجور شد بعد هم هم من هم شوهرم سالها دنبال کار رفتیم هیچ جا پیدا نشد شوهرم صدبار به در بسته خورد مغازه زدیم ورشکست شد دیگه پارسال خدا رحمش اومد نمی‌دونم اینقدر دیگه دیگران دعا کردن یا خودمون شوهرم رفت سرکار ولی همچنان تو این خونه خراب شده ایم حتی تعمیرش هم نمیکنه خیلی داغون شده به نظرم تو خونه حالم بده جای دیگه بریم خیلی روحیه ام بهتر میشه 

تو خصوصی میشه چت کرد ولی الان سایت خرابه ، نام کاربری نمیشه تغییر داد

چه بد! ممنونم که اومدی تاپیکم، امیدوارم بتونی شغل مورد علاقت و پیداکنی و به درآمد خوبی برسی، برات آرزوی موفقیت دارم