2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاطفه کبیری که بود و چه کرد؟۲/۲۵

دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗 

آرایشگره

خونه تو دبی خرید 

بهش حسودیم میشه 

ولی نمیدونم چرا این همه پول در آوردن برام عغیر قابل باوره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
حالا بازاین کارمیکنه بلاگرای مفت خور چی

آره خداییش هنرمنده 

همش هنر جو از خارج دارا منظور خودش میره کشورشون 

همش هم اینو اونوره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
آرایشگره خونه تو دبی خرید  بهش حسودیم میشه  ولی نمیدونم چرا این همه پول در آوردن برام ع ...

بنظرم الکیه فقط بلاگره یه آرایشگر معمولی که آموزش میده میخواد معروف بشه هیچوقت آدم پولدار حسابی جاز نمیزنه ک درآمدم اینقدره

ارایشگری هم انچنان اسون نیست عرضه میخواد

کسی ک بهش علاقه داشته باشه من متنفرمممم از کارهای زنونه عشقم شغل های برنامه نویسی ترید ارز روی هرچی علاقه داشته باشی خوب یاد میگیری همین

بنظرم الکیه فقط بلاگره یه آرایشگر معمولی که آموزش میده میخواد معروف بشه هیچوقت آدم پولدار حسابی جاز ...

منم تعجب می‌کنم 

بعد میگم شاید داره آرایشگری اینقدر همش درحال طلا خریدنو خارجه

حالا بازاین کارمیکنه بلاگرای مفت خور چی

بلا گرا تخصیر از خود فضولی مردمه اگه کاری به کار اینو اون نداشته باشن

همین گلزار به خاطر ازدواج کردنش چقد تاپیک زدن انگاری اولین نفری بود که تو دنیا ازدواج کرده

اوقات خوبی رو پیش هم داشتیم اما نشد آرزوی من برا تو به عشقت برسی 🌹
2790
2778
2791
2779
2792