2777
2789
عنوان

عاطفه کبیری کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 27144 بازدید | 23 پست
منم تعجب می‌کنم  بعد میگم شاید داره آرایشگری اینقدر همش درحال طلا خریدنو خارجه

چرا آرایشگرها دیگه ندارن ایشون از بالا حمایت شدن ساده نباش واینکه بنظرم بیشتر جذب مخاطب اینستاگرامیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر کلاسی ک برگزار میکنه ۱ میلیارد در میاره

کلاساش رو ببینی صد نفر نشستن اگه هر کدوم ۱۰_۱۲ میلیون هم بدن....

تازه کلاس های خارجش که خیلی بیشتر هست هزینه آموزش 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اگه میخواید عاطفه کبیری رو بشناسید و بدونید کیه برید این پیج رو بخونید حتما همه چی دستتون میاد کامل ...

مشخصه یا خودشی یا از طرف خودشی😂😂تو همه تاپیک های در مورد عاطفه کبیری هستیو الکی تعریفشو میننی دیگه همه میدونن طرف داره پولشویی میکنه

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره 09399087033 تماس بگیرید

با نظرتون کاملا مخالفم خانم کبیری از زحمت خودشه که به اینجا رسیده نه پارتی داشته نه هیچی خیلی بهتر از کسایی هستن که درس خوندن اما عرضه کاری ندارن و متاسفانه بدون داشتن مهارت و فقد با وجود داشتن پارتی الان شغل دارن .جای درسخونده های با مهارتمونم گرفتن