2777
2789
عنوان

باهاش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست
بخاطر خانوادت قیدشو میزنی؟  اون چی دیگه اصرار و پافشاری نداره واسه اینکه راضی کنه خانوادتو؟

همه چیو تو تاپیک اولم گفتم اتفاقا اصرار داره منتها خانوادم اجازه نمیدن بیاد حرف بزنه البته پدرمم اعتیاد داره و نمیشه دو کلام حرف حساب باهاش زد 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

نرو جانم راه دوره و هزار تا اتفاق خدای نکرده 

شما باید خانواده‌تو بقولی بپیچونی و یه چی سر هم کنی و بری بعد هی دلهره این داشته باشی خدای نکرده بفهمن که با کی رفتی مسافرت.از یه طرفم بری و بعد جداشین خیلی برات سخته.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شغل نداره راست میگن گلم لابد ب صلاحته  الان نمیفهمی داغی

اره می‌دونم ب صلاحم میگن براهمین از اینجا ب بعد نمیخوام جلوتر برم چون پدرم اعتیاد داره وقتی ک میخوام در موردش حرف بزنم داد میزنه فروش ناموسی میده با صدای بلند ک همسایه ها بشنون مامانم گفت بخاطر آبروم تمومش کن تو دوراهی موندم💔😓

اره می‌دونم ب صلاحم میگن براهمین از اینجا ب بعد نمیخوام جلوتر برم چون پدرم اعتیاد داره وقتی ک میخوام ...

چجوری میخای بپیچونی هفت روز بری میافرت

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
به هيچ عنوان نه يكيشم بخاطر قضاوت خودش و مادرش كه تو دختر هرجايي هستي، حتي اگه خودشون اصرار كنن حتي ...

اره واقعا حق با شماست نمیدونم چرا نمیتونم نه بهش بگم ولی این بار بهش میگم ک نمیتونم بدون اجازه بیام چون می‌دونم رسیدنی هم درکار نیست 

نرو جانم راه دوره و هزار تا اتفاق خدای نکرده  شما باید خانواده‌تو بقولی بپیچونی و یه چی سر هم ...

دقیقا همینطوره 😓

اره واقعا حق با شماست نمیدونم چرا نمیتونم نه بهش بگم ولی این بار بهش میگم ک نمیتونم بدون اجازه بیام ...

به خودت تلقين نكن كه نميتوني نه بگي

اتفاقا محكم بگو نه و از يكدندگي خودت لذت ببر و غرورتو به رخ همه بكش

از طرفي رفتن همان و دلبستگي بيشتر همان و ترك كردن همان

ممكنه اون با بغل كردنت ، اعتمادي كه براي سفر بهش ميكني و رابطه نزديكي كه تو سفر باهاش داري خودشو تسكين بده و راحت تر رابطه رو كمرنگ كنه ولي تو با سفر و بيشتر پيش هم بودن و رابطه نزديكتر وابسته تر ميشي و بيشتر خيالات ميكني و احساساتي ميشي

به خودت تلقين نكن كه نميتوني نه بگي اتفاقا محكم بگو نه و از يكدندگي خودت لذت ببر و غرورتو به رخ همه ...

چقدر خوب راهنمایی کردی واقعا ممنونم ازت درسته من آدم احساساتی ام خیلییی زود وابسته میشم و این ی سفر چون آخرش جداییه ب ضررم هستش

علاوه بر اختلاف سنی ما مجازی آشنا شدیم قبلا راهشون ۱۷ ساعت آزما دوره پدرم گفت اختلاف فرهنگی دارید و ...

عاره واقعا حرف پدر مادرت درسته 

ببین ازدواج فقط از رو علاقه نباید باشه باید عقلانی باشه 

چون اگه ازدواجت اشتباه باشه هرچقدم طرفو دوسش داشته باشی این دوست داشتن به ته میرسه و تو میمونی و یه زندگیو انتخاب اشتباه

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
چرا نمیتونم بهش بگم نمیام چکار کنم بنظرتون چی بگم

ببین تکلیف خودتونو روشن کنید 

نه خودتو تو برزخ بزار نه اون پسرو 

بهش بگو خونوادم مخالفن منم به نظر خونوادم احترام میزارم 

بگو وقتی قرار نیست ازدواجی در کار باشه این مسافرت چی میگه 

چرا خودمونو وابسته کنیم ک جدایی سختتر شه 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
ببین تکلیف خودتونو روشن کنید  نه خودتو تو برزخ بزار نه اون پسرو  بهش بگو خونوادم مخالفن ...

راستش من ی کم قانع شدم یعنی متوجه شرایط خانوادم شدم ک نمیزارن سر بگیره ولی عشقم اصلا زیر بار نمیره میگه چند سال دیگ هم صبر میکنیم بالاخره درست میشه اما من مطمعنم از خانواده ای ک توش بزرگ شدم ک همچین ازدواجی رو نمیپذیرن مگر در یک صورت درست بشه ک باهاش فرار کنم ک این کارو هم بخاطر مادرم نمیتونم انجام بدم اگه مادرم نبود حتما باهاش میرفتم 

راستش من ی کم قانع شدم یعنی متوجه شرایط خانوادم شدم ک نمیزارن سر بگیره ولی عشقم اصلا زیر بار نمیره م ...

خودتپ اسیر یه پسری ک قرار نیس بلهاش ازدواج کنی نکن 

برو پی زندگیت به اونم بگو بره پی زندگیش