2777
2789
عنوان

باهاش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست
میدونم اگه تصمیمتو گرفتی که بری پس میری....اما بازم امید وارم که این حماقت و نکنی🤕ببخشید که رک گفتم ...

خوب ب حرفات فکر میکنم گلم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
چون همو دوست داریم گفتیم ی مدت پیش هم باشیم  نظرتون چیه شما ؟

اگه خانوادتون مخالفه حتما دلیلی داره و خودتونم میگید منطقیه پس بهتره دوتاتون زندگی جدیدی برای خودتون بسازید من بودم نمیرفتم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خانوادتون مخالفه حتما دلیلی داره و خودتونم میگید منطقیه پس بهتره دوتاتون زندگی جدیدی برای خودتون ...

حق با شماست ممنونم از راهنماییت عزیزم

بستگی داره دلایلی که خانوادت مخالفت کردن چی باشه؟اگر چیزای مادیه برو و از خاطره ساختن با کسی که عاشقشی وعاشقته نترس

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP
چرا نمیزارن خونوادت

چون مال شهریه ک از ما ۱۷ ساعت دوره میگن فرهنگتون خیلی متفاوته میگن شغل دائم نداره میگن چهار سال ازت کوچیکتره و .....

اگه محاله باهاش آینده داشته باشی چرا باهاش داری ادامه میدی چه برسه به سفر 

اگه هم احتمال داره ازدواج کنی من توصیه نمیکنم با مادرش قبل ازدواج بری سفر. بعدا تو زندگی داستان میشه برات

مهربان باشیم   
چون مال شهریه ک از ما ۱۷ ساعت دوره میگن فرهنگتون خیلی متفاوته میگن شغل دائم نداره میگن چهار سال ازت ...

شغل نداره راست میگن گلم لابد ب صلاحته  الان نمیفهمی داغی

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

به هيچ عنوان نه

يكيشم بخاطر قضاوت خودش و مادرش كه تو دختر هرجايي هستي، حتي اگه خودشون اصرار كنن حتي اگه مريم مقدس باشي

بجز اون به همه نشون ميدي كه نظر و مشورت خانوادت مهم نيست و اونا هيچ جايگاهي تو زندگيت ندارن و پاش برسه هركاري در غيابشون ميكني، هم شان خودتو پايين مياري هم خانوادتو بي ارزش ميكني

بقول خودتم ساختن خاطره جديد اشتباهه ،سفري كه كه توش نميتوني هيچي رو پيش بيني كني و بدون اطلاع خانودت هم باشه اشتباهه، بحرحال اونا رسما و اسما غريبه هستن