2789
عنوان

باهاش برم؟

352 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من و عشقم نزدیک چهار ساله باهمیم بعد اینکه خواستگاریم اومد خانوادم ب دلایلی منطقی بشددت مخالفت کردن و تلاش های من ب بن بست خورد اینم می‌دونم ک غیرممکنه اجازه بدن ما ازدواج کنیم بگذریم عشقم آدم مطمعنیه شناخت دارم روش ازم خواسته همراه مادرش ی مسافرت هفت روزه برم البته خودشم میاد یعنی من و خودش و مامانش و البته من بدون اجازه و پنهانی باید برم ضمن اینکه این جایی ک میخوان برن نزدیک نیست از شهرمون دوره از ی طرف دوست ندارم دلش بشکنه نرم از طرف هم میگم وقتی قرار نیست بهم برسیم چرا چند روز تنها باشیم و خاطرات جدید بسازیم شما بودید می‌رفتید این مسافرت رو یا نه لطفا راهنماییم کنید  دلیلتون هم بگید

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

اصلا نرو اصلاااا

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنی مامانش اینا هستن تنها نبرتت؟انقدر ازین داستانا شنیدم ک هرچقدم بگی پسره خوبه قبول نمیکنم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
مطمئنی مامانش اینا هستن تنها نبرتت؟انقدر ازین داستانا شنیدم ک هرچقدم بگی پسره خوبه قبول نمیکنم

از این ک‌ مادرش میاد مطمعنم شایدم خواهرشم بیاد چون مادرش تلفنی گفت ک میاد ولی همش میگم وقتی قرار نیست برسیم چرا بهم از ی طرفم اصلا نمیتونم بهش نه بگم 

راستی ۴ سال از من کوچیکتره

نمی‌رفتم چون حتی بعضی وقت ها یه مادرهم نمیتونه بچه اشو بشناسه توکه فقط 4ساله باهاشی

من از این میترسم ک باهاش بیشتر خاطره بسازم چون همین الآنم خیلی سخته فراموشش کنم چون خانوادم محاله اجازه ازدواجمونو‌ بدن 

از این ک‌ مادرش میاد مطمعنم شایدم خواهرشم بیاد چون مادرش تلفنی گفت ک میاد ولی همش میگم وقتی قرار نیس ...

واای ب نظرم به حرف خونوادت گوش کن 

من تو دوروبریام هرکی به حرف خونوادش گوش نکرد و با اونیکه دوستش داشت پا کوبید ازدواج کرد بدبختتت شد و الان به قهوه خوردن افتاده 

و واقعنم وقتی قرار نیست باهم ازدواج کنید چ معنی داره مسافرت برید و وابسته تر شید 

اختلاف سنیتونم ک خوب نیست

میشه دلیل بگید 🥺

وقتی قرار نیست ازدواجی در کار باشه این مسافرت چی میگه ؟

کارو برا خودت سخت نکن

من از این میترسم ک باهاش بیشتر خاطره بسازم چون همین الآنم خیلی سخته فراموشش کنم چون خانوادم محاله اج ...

خودت بهتر میدوی عزیزم، ولی به نظر من نرو و رابطه تو رفته رفته قطع کن

کاربری دست دونفره

میدونم اگه تصمیمتو گرفتی که بری پس میری....اما بازم امید وارم که این حماقت و نکنی🤕ببخشید که رک گفتم💔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
واای ب نظرم به حرف خونوادت گوش کن  من تو دوروبریام هرکی به حرف خونوادش گوش نکرد و با اونیکه دو ...

علاوه بر اختلاف سنی ما مجازی آشنا شدیم قبلا راهشون ۱۷ ساعت آزما دوره پدرم گفت اختلاف فرهنگی دارید و راه دور نمیزارم ازدواج کنی این شد ک مخالفت کرد بنظرتون حق با خانوادمه؟ میترسم دیگ نتونم کسیو دوست داشته باشم

وقتی قرار نیست ازدواجی در کار باشه این مسافرت چی میگه ؟ کارو برا خودت سخت نکن

چرا نمیتونم بهش بگم نمیام چکار کنم بنظرتون چی بگم