2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آمپول بیوتین و دپانتین زدم شیش هفته ،(هرهفته از هرکدوم یکی)هفته چهارم بطور کامل قطع شد

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
یعنی ببرسی هورمونی کنم؟

اره من رفتن انجام دادم خب سونو  و ازمایش نوشت.

پرولاکتینم بالابود...کیست ریز و تنبلی هم داشتم..

تیروئدم خوب بود.بعد بهم بیوتین داد.با یه قرص به اسم اسپرالاکتون فک کنم اسمش بود.موهام خیلی خوب شد..

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍
چند تا میریزه روزانه 

خیلی زیاد یعنی موهام خیلی خیلی پر پشت بوده سه نفر تو ارایشگاه با هم برام رنگ‌میزدن 

الان شاید یک سوم قبل شد 

دست میزنم از ریشه در میاد 

دکتر رفتم شامپو ژاک اندرل داد قرص زینک و یه دارو ترکیبی که فکر کنم اونو میزنم کف سر بیشترم ریزش داره از امشب دیگه نمیزنم 

ازمایش چکاب و تیروییدم دادم 

چند عدد انزیم کبدی بالا بود که دکتر پوست گفت مهم نیست 

اره من رفتن انجام دادم خب سونو  و ازمایش نوشت. پرولاکتینم بالابود...کیست ریز و تنبلی هم داشتم. ...

اها واسه پرولاکتنیم هم قرص کابرگولین هفته ای یکی داد.هرمونا تنظیم شه موهام هم اوکی میشه.

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍
اها واسه پرولاکتنیم هم قرص کابرگولین هفته ای یکی داد.هرمونا تنظیم شه موهام هم اوکی میشه.

الان قرص رو قطع کردی؟ریزش دیگه نداری؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید