2821
2789
الان قرص رو قطع کردی؟ریزش دیگه نداری؟

اما ریزش دیگه ندارم.موهام چرب نیستن.دیگه لازم نیس هر روز حموم برم.(حموم هر روز میرفتم موهام خشک شده بود و حالت پوسیدگی داشت)..کف سرم حس میکنم ریز ریزداره موهاش رشد میکنه دوباره

🤍در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند،گر تو نمیپسندی تغییر ده قضارا🤍
اما ریزش دیگه ندارم.موهام چرب نیستن.دیگه لازم نیس هر روز حموم برم.(حموم هر روز میرفتم موهام خشک شده ...

به جز کابرلین قرص دیگه ای میخوری؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم کابرلین میخورم ولی خیلی ریزش دارم

صبر کن خب نگران نباش.درمان پرولاکتین یکم طولانیه...من از فروردین دارم درمان میکنم تیر ماه هم باید باز برم دکتر.اما ارزشش رو داره..

به جز کابرلین قرص دیگه ای میخوری؟

بیوتین.اسپرالاکتون...بعد یه قرص مکمل آهن و اینا...و یه مکمل که توش همه جور ویتامینی هست..

صبر کن خب نگران نباش.درمان پرولاکتین یکم طولانیه...من از فروردین دارم درمان میکنم تیر ماه هم باید با ...

منم چند ماهه دارو میخورم از اسفند،ولی دکتر بهم گفت تو از اونایی هستی که باید همیشه دارو بخوری

منم چند ماهه دارو میخورم از اسفند،ولی دکتر بهم گفت تو از اونایی هستی که باید همیشه دارو بخوری

اگه دکترت اینطوری انرژی منفی بت داده عوضش کن..

اگه دکترت اینطوری انرژی منفی بت داده عوضش کن..

آخه میدونی من دو سال پیش هم مشکل پرولاکتین داشتم چند ماه قرص خوردم اومد پایین باز امسال که آزمایش دادم تا رفته بالا،البته ممکنه بخاطر استرسم باشه چون من دائم الاسترسم

آخه میدونی من دو سال پیش هم مشکل پرولاکتین داشتم چند ماه قرص خوردم اومد پایین باز امسال که آزمایش دا ...

اره استرس باعثشه.من دارو برای استرس و وسواسم مصرف میکردم که اون باعثش شد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز