2777
2789
عنوان

استرس جدید

133 بازدید | 10 پست

خانما من قبل بارداری نشد وزنمو‌کم‌کنم و ۸۴ کیلو‌حامله شدم قدمم ۱۶۵ عه الان تو‌نت خوندم نوشته خانمای چاق احتمال اینکه بچشون اوتیسم شه بیشتره 😔 تو این ۱۱ هفته یک کیلو‌چاق شدم خیلی نکرانم هنوز غربالگری نرفتم

شما کسیو دیدین با اضافه وزن باردار شه ؟؟ من از قبل بارداری شکم داشتم یکم ، شکمم ینی خیلی قراره بزرگ شه 😔 نشستم برااین گریه میکنم‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولا هرچیزیو که میبینی باور نکن و حتما تحقیق کن تو اینترنت سایتای مختلف رو ببین بعدم به خودت استرس وارد نکن و تغذیه سالم داشته باش اوتیسم نمیشه معمولا کسایی که قرصای مختلف مصرف میکنن و مواظبت نمیکنن بچشون مشکل دار میشه

عزیزم به این چیزا توجه نکن.کسی که اضافه وزن داره تو بارداری باید اضافه وزن کمتری داشته باشه.همکارم ۱۰۸ کیلو بود قبل بارداریش .دوقلو اورد کاملا هم بچه هاش سالمن.حالا مگه هرکی اوتیسم هست حتما مادرش اضافه وزن داشته