mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 عنوان بیاین🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 131 بازدید | 13 پست سلام خانمامن صبح دانشگاه بودم به شدت هوا گرم بود طولانی مدت تو هوای گرم بودم از ظهره که اومدم تا الان خواب بودم الانم هنوز خوابم میاد سردرد شدیدم دارم😢😢توروخدا بگین چیکارکنم یاچیبخورم خوب شم حال ندارم از جام بلند شم برم دکتر😪 1402/03/23 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iraan_86 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 686 یکمی گرما زده شدی یه شربت خنک بگیر برا خودت بخور جلو کولر دراز بکشخوابیدنت بنظرم اشتباه بود ولی خب بالاخره گذشته بدنام با یه آبسرد بشور خنک شیولی بیش از حد نکن ک سرما زده شی و آخرش مریض شیبازم کمک خواستی در خدمتم😁❤️
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 یکمی گرما زده شدی یه شربت خنک بگیر برا خودت بخور جلو کولر دراز بکش خوابیدنت بنظرم اشتباه بود ... مرسی مهربون😉تاالان جلوی کولر خواب بودم شوهرم قراره شربت درست کنه انقدر سوال میپرسه🤣🤣🤣فکر کنم اخرش خودم باید پاشم🤣
iraan_86 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 686 مرسی مهربون😉 تاالان جلوی کولر خواب بودم شوهرم قراره شربت درست کنه انقدر سوال میپرسه🤣🤣🤣ف ... جووووونننننن چ شوبری🤣بابا به به تو هم ناز کن واسش بگو وای بدو دارم میمیرم🤣🤣🤣)البته دوز از جونت)بهش بگو اه مگه بازپرسی این همه سوال🤣❤️آخ اخ😂فدات شم❤️
ماهگلى عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 4195 ايشالا زود خوب ميشى نگران نباش عزيزم چيزى نيسشربت خنك درست كن بخور حالت جا مياد اگه خاكشير هم دارى بريز توش ، دواى گرما زدگى هست
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 جووووونننننن چ شوبری🤣بابا به به تو هم ناز کن واسش بگو وای بدو دارم میمیرم🤣🤣🤣)البته دوز از جونت) ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دفعه ی پیش درست کرد بااینکه ۵۰۰ تا سوال پرسید شکر نریخته بود😂😂😂این دفعه شربت اماده قراره فقط داخل اب و تخم شربتی بریزه😂😂😂😂
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 ايشالا زود خوب ميشى نگران نباش عزيزم چيزى نيس شربت خنك درست كن بخور حالت جا مياد اگه خاكشير هم دارى ... مرسی گلم شوهرم رفته درست کنه هنوز نیاورده😂😂
iraan_86 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 686 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دفعه ی پیش درست کرد بااینکه ۵۰۰ تا سوال پرسید شکر نریخته بود😂😂😂این دفعه شربت اماد ... اقاااااا بفرستش اداره باز پرسی باز پرس خوبی میشه😂
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 اقاااااا بفرستش اداره باز پرسی باز پرس خوبی میشه😂 بالاخره رسید🤣🤣🤣فیلمی که دوست داره شروع شده هواسش به فیلمشم بود😂😂