2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌‌ فروختم‌ چون‌ ب دردم‌ نخورد 

لوازم برقی چیزای اضافی نگیر

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

اومده بودم عکس ببینم😂

ایشالله یه روز تاپیک عکس جهیزیه تو بزنی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

ببین عزیزم اگه خونت بزرگ و جاداره میزناهارخوری بخر اونم نه خیلی بزرگ درحد۴نفره کافیه من خودم چون خونم بزرگ بود برای اینکه خالی نباشه خونه خریدم ولی زیادازش استفاده نمیکنم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

من خودم میز ناهار خوری میخرم

دلم میخواد سرخکن و اسپرسو ساز هم بخرم اگه بودجه رسید

البته اسپرسو ساز به احتمال زیاد نخرم چون قهوه گرونه😂همون از مغازه پودرشو بگیرم بصرفه تره😂

متاهل 
ببین عزیزم اگه خونت بزرگ و جاداره میزناهارخوری بخر اونم نه خیلی بزرگ درحد۴نفره کافیه من خودم چون خون ...

نسبتا بزرگه.۶نفره بهتره یا ۴نفره؟

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...