وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
من خودم سه ماه پیش عروسی کردم چیزایی که تواین سه ماهه اصلا استفاده نکردم سماور،ماشین ظرفشویی،پنکه و چرخ گوشت و سرویس قابلمه هم۳مدل دارم ی عالمه هم قابلمه روی دارم که فقط از۳سایز بزرگ متوسط کوچیک همون روی استفاده کردم
بنظرمن۴نفره کافیه اونم فقط برای اینکه جهیزیس زیاد فضای خالی توخونه نباشه قشنگتره در واقع برا پر کردن فضا زیادکاربردی نیست من شاید چهار پنج باراستفاده کردم تواین۳ماه
چرخ گوشت آبمیوه گیر چای ساز قهوه ساز اگه اهلشی هم زن برقی سرخ کن من تو این چند سال فقط آبمیوه گیری و چرخ و گوشت و چند باری هم قهوه ساز رو استفاده کردم چیزای الکی نگیر سبزی خورد کن هم اگه تو دستت خورد میکنی بگیر
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!