خواهرم ب مادر ی دختر خانومی زنگ زد گفت داداشم شاغله ماشین داره حقوقش۱۸تومنه فقط خونه نداره ک اونم میخره،میخواد بره مرکز استان نزدیک کارش زندگی کنه و اینا.اونم خیلی عادی برخورد کرد انگار ن انگار ک خیلی جوونا اصلا سمت ازدواج نمیرن خیلیا بیکارن شغل ندارن اون دامادشم تو مسکن مهر زندگی میکنه تازه،
سلام ، اسی با توجه به حرفات میتونم بگم دارن یه کاری میکنن یا بی محلی میکنن دست از سرشون برداری ، چون جوابشون غیر مستقیم منفیه ،، اگه میخوای صبر کنی تا مرداد و مشکل نداری اوکی ،،، ولی عمرتو هدر نده ، دختر خوب هنوزم کم نیس ، رو کمک خواهرت میتونی حساب کنی واسه پیدا کردن یه کیس خوب ، ولی بنظرم دارن کشش میدن اگه مورد خوب پیدا شد ، جواب منفیو رسما اعلام کنن ولی اگه نه که اوکیو بدن ، ولی بنظرم دست به سرت میکنن ، شما که علاف اونا نیستی ، میتونی کنار بکشی و از عمرت بهره ببری ، نزاری تلف بشه ، حیفه خب . ولی باز هر چی صلاحتونه و میدونین پیش برید.
سلام ، اسی با توجه به حرفات میتونم بگم دارن یه کاری میکنن یا بی محلی میکنن دست از سرشون برداری ، چون ...
ببینید بار اول زنگ زدیم شرایطو گفتیم.بعد گفتن ک عکس بدیدو اینا مادرش گفت.اسمش،چیه شغلش.بار دومک زنگ زدیم انگار کسی پیشش بود نتونست حرف بزنه گفت مسافرتیم چندروز دیگه برمیگردیم.حالا بنظرتون ما باید دوباره پیگیر بشیم؟اونا بعنوان خانواده دختر ک نمیان زنگ بزنن
بنظرتون چرا جوابشون باید منفی باشه؟ و اگه کیس خوب نبود چرا باید جوابشون مثبت باشه؟
جوابشون منفیه چون یکی بهتر از شما پیدا شده و میدونن اون از شما سرتره و شاید از شما خوشش نیاد نمیدونم البته ،، جوابشون مثبته چون میبینن پیگیری و خواستگاریم جز شما نداره شاید و دوست داره ازدواج کنه ، جواب مثبتو میده
نمیدونم پافشاری کنم یا نه!بنظرتون بعنوان خانواده دختر حق دارن یکم کلاس بذارنو خودشونو گرون کنن ک مثل ...
اگه میخوایش واقعا بعد از مسافرت که اومدن بگو آقا تکلیف منو روشن کنید ، من دخترتونو میخوام ، اگه میدید که بیایم حرف بزنیم و نشان و اینا ،،، اگه که نه خب من بیخیال شم ،، بنظرم حق دارن ولی تا وقتی الان زنگ میزنید تکلیفتونو روشن کنن ، اگه نکنن نه واقعا بی جاست این کلاس گذاشتن و اینا
مثلا من ک ۱۷۰ ام نمیام صرفا بخاطر ۱۸تومن حقوقت زنت بشم
اون دخترم همینه شاید
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
باشه بالاخره قد خیلی مهمه مخصوصا دختری ک خودش بلنده
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)