2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ جالب.بیکاره همسرش پزشک؟خدا حفظش کنه

اره والله! ميگم خودمون هم در حيرت هستيم واسه اونه!🤣  اينم بگم وضع مالي پدرم خوبه و دادشم خونه و ويلا و ماشين و مغازه  متوسط به بالا داره!! ماهيانه سي چهل ميليون از مغازه خودش اجاره ميگيره

وامگه میشه خواهرشوهر بازی در نیارم😜😜😜😜توودلم مونده

حالا بزار خواهر شوهرم بشی بعد بیا در بیارررر

الان شوهرمو رد کن بیاددد

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
شما ک میگی بیکاره؟خونه ویلا ماشین از کجا اومد؟

مغازه و باغ رو پدرم داده، واينكه با عرضه هست قدر پول رو ميدونه خريد و فروش هم ميكنه و ويلا و يه اپارتمان رو اينجوري خريده. پدرم حمايت خوبي كرده. 

یعنی چی مجبور شده باهاش دوست بشه

منو و همسرم رفته بوديم عروسي دختر عمه ي شوهرم! كه عروس و دوماد پزشك بودند! اونجا همسرم ميگه فلاني چقدر با شخصيته بيا اينو برا دادشت خواستگاري كنيم! گفتيم بيخيال طرف پزشكه قبول نميكنهاونوقت من و خانواده ام تو فاميل همسر ضايع ميشيم! سر خود ميره به دختر عمه اش ميگه و اونم به دوستش بدون اينكه من و دادشم بدونيم! بعد ميگه دختره قبول كرده! برو به دادشت بگو كه ادرس پيج و شماره اش رو ميدم به دختره!! از اون ورم سه روز بود دختر عمعه به شوهرم پيام ميداد پس چي شد چرا پسره زنگ نزد به دوستم! الروي منو نبريد و دوستم فكر ميكنه سركارش گذاشتم! اقا به دادشم التماس ميكردم تو رو خدا ميدونم كه دختره تو رو رد ميكنه اشكالي نداره! تو پسر هستي ابروت نميره، برو به دختره پيام بده  و .... اينجوري ديگه