2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 65 پست

سلام ، اسی با توجه به حرفات میتونم بگم دارن یه کاری میکنن یا بی محلی میکنن دست از سرشون برداری ، چون جوابشون غیر مستقیم منفیه ،، اگه میخوای صبر کنی تا مرداد و مشکل نداری  اوکی ،،، ولی عمرتو هدر نده ، دختر خوب هنوزم کم نیس ، رو کمک خواهرت میتونی حساب کنی واسه پیدا کردن یه کیس خوب ، ولی بنظرم دارن کشش میدن اگه مورد خوب پیدا شد ، جواب منفیو رسما اعلام کنن ولی اگه نه که اوکیو بدن ، ولی بنظرم دست به سرت میکنن ، شما که علاف اونا نیستی ، میتونی کنار بکشی و از عمرت بهره ببری ، نزاری تلف بشه ، حیفه خب . ولی باز هر چی صلاحتونه و میدونین پیش برید.

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ، اسی با توجه به حرفات میتونم بگم دارن یه کاری میکنن یا بی محلی میکنن دست از سرشون برداری ، چون ...

ببینید بار اول زنگ زدیم شرایطو گفتیم.بعد گفتن ک عکس بدیدو اینا مادرش گفت.اسمش،چیه شغلش.بار دوم‌ک زنگ زدیم انگار کسی پیشش بود نتونست حرف بزنه گفت مسافرتیم چندروز دیگه برمیگردیم.حالا بنظرتون ما باید دوباره پیگیر بشیم؟اونا بعنوان خانواده دختر ک نمیان زنگ بزنن

سلام ، اسی با توجه به حرفات میتونم بگم دارن یه کاری میکنن یا بی محلی میکنن دست از سرشون برداری ، چون ...

بنظرتون چرا جوابشون باید منفی باشه؟ و اگه کیس خوب نبود چرا باید جوابشون مثبت باشه؟

ببینید بار اول زنگ زدیم شرایطو گفتیم.بعد گفتن ک عکس بدیدو اینا مادرش گفت.اسمش،چیه شغلش.بار دوم‌ک زنگ ...

بنظرم چون مسافرتن پیگیر بشید ، ولی باز دیدید اهمیت نمیدن بنظرم ادامه دادن بی فایده اس

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بنظرتون چرا جوابشون باید منفی باشه؟ و اگه کیس خوب نبود چرا باید جوابشون مثبت باشه؟

جوابشون منفیه چون یکی بهتر از شما پیدا شده و میدونن اون از شما سرتره و شاید از شما خوشش نیاد نمیدونم البته ،، جوابشون مثبته چون میبینن پیگیری و خواستگاریم جز شما نداره شاید و دوست داره ازدواج کنه ، جواب مثبتو میده 

بنظرم چون مسافرتن پیگیر بشید ، ولی باز دیدید اهمیت نمیدن بنظرم ادامه دادن بی فایده اس

نمیدونم پافشاری کنم یا نه!بنظرتون بعنوان خانواده دختر حق دارن یکم کلاس بذارنو خودشونو گرون کنن ک مثلا من نگم چقد هول بودن اینا دخترشونو زود دادن

جوابشون منفیه چون یکی بهتر از شما پیدا شده و میدونن اون از شما سرتره و شاید از شما خوشش نیاد نمیدونم ...

والا خواستگار ک داره خبر دارم. اما نمیدونم ایشالا همین هفته خواهرمو میفرستم جلو براش

نمیدونم پافشاری کنم یا نه!بنظرتون بعنوان خانواده دختر حق دارن یکم کلاس بذارنو خودشونو گرون کنن ک مثل ...

اگه میخوایش واقعا بعد از مسافرت که اومدن بگو آقا تکلیف منو روشن کنید ، من دخترتونو میخوام ، اگه میدید که بیایم حرف بزنیم و نشان و اینا ،،، اگه که نه خب من بیخیال شم ،، بنظرم حق دارن ولی تا وقتی الان زنگ میزنید تکلیفتونو روشن کنن ، اگه نکنن نه واقعا بی جاست این کلاس گذاشتن و اینا

والا خواستگار ک داره خبر دارم. اما نمیدونم ایشالا همین هفته خواهرمو میفرستم جلو براش

حتما همین کارو بکنید ، خواهرتون بگه که داداش من منتظر جواب شماست ، دوست داره از این بلا تکلیفی دربیاد ، تکلیفشو روشن کنید 

خب شما قدت کوتاهه ازخانومه

مثلا من ک ۱۷۰ ام نمیام صرفا بخاطر ۱۸تومن حقوقت زنت بشم

اون دخترم همینه شاید 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فقط حقوق نیس ک اخلاقم هس و چیزای دیگه

باشه بالاخره قد خیلی مهمه مخصوصا دختری ک خودش بلنده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)