2777
2789
چند سانت خواهرتون بلند شد و چه مدت آمپول استفاده کرد ؟

الان ۱۶۰ هست  خیلی ریز و کوچولو بود . دقیق یادم نیست فک. کنم ۴ یا ۵ تا آمپول بو. که ماهی یکی میزد . بازم دقیق تعدادشون یادم نیست 

ببین وقتی میگن ژنتیک فقططططط پدر و مادر  یه دایی داره بلنده یه عمو داره بلنده نه هااا....

عزیزم همسرم ۱۹۲ خودم ۱۷۷ دایی عمو هاشم همه بلند

قد دخترمم ۱۶۶ هست ولی می‌خواد خودش بلند تر بشه ولی چند ماهه دیگه رشد نکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قدش نرماله تا ۱۸ سالگی هم رشد داره  

۹ ماهه دیگه رشد نکرده دکترم بردمش گفتم ۹ ماهه رشد نکرده گفت از مچ دست عکس بگیرم گفت صفحه استخوانیش بسته شده ۲ سال پیش که پریود شد ۱۵۷ بود تا ۹ ماهه پیش به ۱۶۶ رسید همش میگم ای کاش همون اولش که پریود شد میبردمش دکتر 

ای کاش ول نمیکردید من دختر یکی از دوستام ژنتیک کوتاه بود با آمپول از مامانشم بلند تره ولی خب هرطور ص ...

نه‌من ول کردم اما دخترم ماشالا قدش خیلی خوب رشد کرد 

با اینکه فقط از سمت من ژن بلندی داره و دکتر می‌گفت ژن قد بیشتر از مادر به ارث میرسه

دخترم هم به وقت یعنی ۱۱سالگی پریود شد و خیلی زود نبود و الان ۱۲ سالشه و رشد قدش ادامه داره الان حدود ۱۶۸ هست حتی اگر سالی یک سانت رشد کنه به حدود ۱۷۵ یعنی قد خودم میرسه 

عزیزم همسرم ۱۹۲ خودم ۱۷۷ دایی عمو هاشم همه بلند قد دخترمم ۱۶۶ هست ولی می‌خواد خودش بلند تر بشه ولی ...

خوب بعد پریود دیگه مثل قبل نیست که سالی دو سه سانت رشد داشتند ...حتی اگر پریود هم نمیشد بعد ۱۲،۱۳ رشد قد کمتر میشه...

ولی اگر درست باشه و تا ۱۸ رشد قدش ادامه پیدا کنه حدود ۱۷۰ میشه و خوبه بد نیست ...من خودم ۱۷۵ هستم اما بیشتر از ۱۷۰ هم برای خانم نمی‌پسندم زیاد جالب نیست..‌