2777
2789
عنوان

حالم بده

263 بازدید | 15 پست

دوستان ببخشید ک میام اینجا حال بدمو ب اشتراک میذارم و حالتونو بد میکنم اما من دیروز شیمی درمانی شدم انگار سم ریختن تو بدنم اروم و قرار ندارم

از یه طرف دوس دارم ماکارونی و بستنی و دوغ بخورم اما ظاهرا ممنوعه 

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

میشه بهم بگین چطوری نی نی یار رو ادد کنم؟ یا اگر میشه بیایین تاپیک آخریم حذف تاپیک و نی نی یاری ک الان هستش رو تگ گنین. خودم هرکاری میکنم نمیشه، بقیه اکانتا آبی میشه ولی برا نی نی یار رو نمیاره اصلا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میشه بهم بگین چطوری نی نی یار رو ادد کنم؟ یا اگر میشه بیایین تاپیک آخریم حذف تاپیک و نی نی یاری ک ال ...

گلم یه بار لینک حذف تاپیک گذاشته بودن ولی یادم نمیاد چطور پیداش کردم سرچ کن لینک حذف تاپیک شاید بیاد

انشالله شفای عاجل عزیزم🤲🏻☘️😔 کم بخور ببین چطور میشی، شاید حالت زیاد بد نشد

ممنونم عزیزدلم خیلی دارم سعی میکنم فراموش کنم دردمو ولی نمیتونم

الهی بگردم برات  منم مشکوک ب سرطانم هنوز جواب پاتولوژیم نیومده همه امیدمو از دست دادم

امیدتو از دس نده ایشالا هیچی نیس گلم از ته دلم برات دعا میکنم چقد اسم کاربریت خوشمزس😭

امیدتو از دس نده ایشالا هیچی نیس گلم از ته دلم برات دعا میکنم چقد اسم کاربریت خوشمزی😭

دورت بگردم من مثل ت قوی نیستم میدونم اگ جواب پاتولوژی مثبت باشع ب شیمی درمانی نمیرسم و میمیرم

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
دورت بگردم من مثل ت قوی نیستم میدونم اگ جواب پاتولوژی مثبت باشع ب شیمی درمانی نمیرسم و میمیرم

دور از جونت عزیز دلم 

از کجا نمونه برداری کردین؟

بیا تو گروه ما  امیدوارم خدا بهت سلامتی بده

https://rubika.ir/joing/CIFIBEJE0RVNELQQFPRJZYULWRUKFHCW

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..