2777
2789
عنوان

حالم بده

256 بازدید | 15 پست

دوستان ببخشید ک میام اینجا حال بدمو ب اشتراک میذارم و حالتونو بد میکنم اما من دیروز شیمی درمانی شدم انگار سم ریختن تو بدنم اروم و قرار ندارم

از یه طرف دوس دارم ماکارونی و بستنی و دوغ بخورم اما ظاهرا ممنوعه 

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

میشه بهم بگین چطوری نی نی یار رو ادد کنم؟ یا اگر میشه بیایین تاپیک آخریم حذف تاپیک و نی نی یاری ک الان هستش رو تگ گنین. خودم هرکاری میکنم نمیشه، بقیه اکانتا آبی میشه ولی برا نی نی یار رو نمیاره اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بهم بگین چطوری نی نی یار رو ادد کنم؟ یا اگر میشه بیایین تاپیک آخریم حذف تاپیک و نی نی یاری ک ال ...

گلم یه بار لینک حذف تاپیک گذاشته بودن ولی یادم نمیاد چطور پیداش کردم سرچ کن لینک حذف تاپیک شاید بیاد

انشالله شفای عاجل عزیزم🤲🏻☘️😔 کم بخور ببین چطور میشی، شاید حالت زیاد بد نشد

ممنونم عزیزدلم خیلی دارم سعی میکنم فراموش کنم دردمو ولی نمیتونم

الهی بگردم برات  منم مشکوک ب سرطانم هنوز جواب پاتولوژیم نیومده همه امیدمو از دست دادم

امیدتو از دس نده ایشالا هیچی نیس گلم از ته دلم برات دعا میکنم چقد اسم کاربریت خوشمزس😭

امیدتو از دس نده ایشالا هیچی نیس گلم از ته دلم برات دعا میکنم چقد اسم کاربریت خوشمزی😭

دورت بگردم من مثل ت قوی نیستم میدونم اگ جواب پاتولوژی مثبت باشع ب شیمی درمانی نمیرسم و میمیرم

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
دورت بگردم من مثل ت قوی نیستم میدونم اگ جواب پاتولوژی مثبت باشع ب شیمی درمانی نمیرسم و میمیرم

دور از جونت عزیز دلم 

از کجا نمونه برداری کردین؟

بیا تو گروه ما  امیدوارم خدا بهت سلامتی بده

https://rubika.ir/joing/CIFIBEJE0RVNELQQFPRJZYULWRUKFHCW

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..