2777
2789
عنوان

بچه به این ساده ای اخه خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست
اصلا کاری به مسئله شوهر و اینا ندارم اینکه آدم اینو تو سر پچش فرو کنه که باید برای خوشبخت شدن با مر ...

دقیقا... فک میکنه واقعا همینطوره و زندگیشو فقط صرف پیدا کردن شوهر پولدار میکنه 🫠🫠ببخشید خیلیا برا پیدا کردن شوهر پولدار دست به هر گند کاری میزنن دیدم که میگم حتا خودشونو حراج میزارن چرا چون از بچگی بهش گفته شده شوهر فقط پولدارش.

کاش به بچه ها یاد بدیم ملاک اول اخلاق و شخصیته بعد پول (:

مامان من همیشه بهم میگفت یکیو پیدا کن تو هر حال نوازشت کنه از گل نازک تر بهت نگه... چه فایده تورو بدم یه مرد میلیاردر ولی تورو کتک بزنه... 🫠نمیگه پول مهم نیسا میگه اخلاق مهم تره 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم بهش میگفتم عزیزم ارزش آدم به کار کردن و مفید بودنه. انشاالله درس میخونی، دانشمند میشی برای خودت، کللللی آدم موثر و مفیدی میشی. ولی برای اینکه به اونجا برسی مهمه که هرکاری می‌کنی اونو خوب انجام بدی، آدم دستشویی هم میشوره باید خوب و تمیز بشوره.

دختر منم ۵ سالشه همین مدلیه .یه بار بهش توضیح دادم ک شوهر کردن اولویت نیس تو باید درست بخونی دکتر شی ...

دخترمن بعضی وقتا میگه با کی ازدواج کنم 

داداش خوب 

اراد خوب 

فلانی خوب؟؟؟ 

میگم مامان جان الان صحبت این حرفا نیست که بخوای ذهنتو مشغول کنی 

دوست داری فکر کنی به شغل ایندتو و هدفت فکر کن 

تورو خدا فراموش کنید این تصورو که چون شما به جایگاه دلخواهتون مثلا نرسیدید

فرزندتون باید جبران کنه و آرزوهای شما رو برآروده کنه

نمیدونید چه آسیبی به روح و روان بچه هاتون میزنید

چون اونا نا خوداگاه خودشون رو موظف میدونن که خواسته های شما رو بر آورده کنن. 

کاش پدر و مادر ها حواسشون باشه به این نکته. 

بچه هارو قربانی خودتون نکنید

(کلی گفتم استارتر) 

من که از خدامه شوهر نکنه همش میترسم بچم در آینده گیر چ خانواده ای بیافته ولی در هر صورت ممکنه اینم ی ...

آره عزیزم ولی 5 سالگی خیلی زوده برا این حرفا... از 9 سالگی به بعد کم کم شروع کردن باهاش حرف بزن درباره این مسائلا 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
دخترمن بعضی وقتا میگه با کی ازدواج کنم  داداش خوب  اراد خوب  فلانی خوب؟؟؟  م ...

وای چقد فکر عروس شدنن این بچها .  امسال ک پیش می‌رفت میومد خونه میگف میشه من بزرگ شدم با همکلاسیم ویهان ازدواج کنم😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

شوهر؟؟؟  پولدار؟؟   نیروی کار؟؟  واقعا چ فکری کردی این حرفا رو ب بچت زدی عزیز ...

حرص نخور بابا چ ربطی داره مگه همیشه با بچه باید براساس کتلبی که خوندم صحبت کنم نمیتونم یه دوتا دردل کنم با بچممم 

حرص نخور بابا چ ربطی داره مگه همیشه با بچه باید براساس کتلبی که خوندم صحبت کنم نمیتونم یه دوتا دردل ...

ن عزیزم حق درد دل نداری 

بچت حتی نباید بدونه وضع مالی پدرش خوبه یا بده یا مشکلات زندگی شما چیه 

داری بچت و بر اساس مادیات بار میاری 

چرا باید فک کنه تو مادر اون بچه ک تو ذهنش قهرمانی فرشته ای داری کار زشتی میکنی ک دسشویی میشوری 

یکم فک کن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من بودم بهش میگفتم عزیزم ارزش آدم به کار کردن و مفید بودنه. انشاالله درس میخونی، دانشمند میشی برای خ ...

خب منم همینو گفتم اولش گفتم باید درس بخونی اگه خاستی بری کانادا ادامه تحصیل بعد خاستی برگرد نخاستی بمون همونجا اخرش گفتم عروس میشی همین

اسی اینکه گفتی شوهر پولدار و اینا اصلا حرفای خوبی نبود تو رو خدا اینجوری بچه بار نیارین بجا اینا انسانیت و پاک بودن و صفتای خوب نشونش بده آخه این کارا یعنی چی میدونی چقدر رو روحیه بچه تاثیر میزاره خیلی اعصابم خورد شد تو داری جوری بارش میاری که همه چی رو تو پول ببینه و خدایی نکرده بخاطر پول به راه های بد کشیده شه

وای چقد فکر عروس شدنن این بچها .  امسال ک پیش می‌رفت میومد خونه میگف میشه من بزرگ شدم با همکلاس ...

من خوندم که تو اون سن طبیعیه و اگه بچه اومد گفت من عاشق فلانی شدم و می‌خوام ازدواج کنم شوکه نشید 😁

پسر منم پیش ۱ هست، تو خونه برای همکلاسیش هانا شعر می‌خوند 😂 بعدا هم یه روز اومد گفت می‌خوام با هانا ازدواج کنم 😁 منم خیلی معمولی با لبخند گفتم عههه؟ یه کم راجع بهش حرف زد و تموم شد. دیگه فراموشش کرد 😅