2777
2789
عنوان

بچه به این ساده ای اخه خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست
خب منم همینو گفتم اولش گفتم باید درس بخونی اگه خاستی بری کانادا ادامه تحصیل بعد خاستی برگرد نخاستی ب ...

آخه عزیزم شما بهش گفتید هیچ وقت نباید ازین کارا بکنی. اینجوری بچه فکر می‌کنه به همه برتری داره و بقیه خدمتکارشن

وای چقد فکر عروس شدنن این بچها .  امسال ک پیش می‌رفت میومد خونه میگف میشه من بزرگ شدم با همکلاس ...

نمیدونم والا 

میشینن قشنگ بحث هم میکنن 

شوهرم میگه 30سالمون بود میگفتن فلان دختر واسه ازدواج 1000تا رنگ میشدیم و خجالت میکشیدیم بچه الان تو فلان کیس خوب؟؟ 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم حق درد دل نداری  بچت حتی نباید بدونه وضع مالی پدرش خوبه یا بده یا مشکلات زندگی شما چیه ...

عزیزم نمیدونم بچه چندمته که بارداری ولی قبل زایمان برنامه هایی که داری در مورد بچت تا بعد زایمانت کلی فرق میکنه و لطفا اینو ربط نده که قبل بچه دار شدن دوتا کتاب ادم بخونه یا نه من خودم قبل زایمانم کلی برنامه ها داشتم ولی متاسفانه افسردگی بعد زایمان و بچه سختی که خدا بهم بخشید خیلی از بزنامه هام عقب افتادم ولی ولش نکردم همیشه سعی ام بر اینه راه درست و غلطو بهش نشون بدم 

آخه عزیزم شما بهش گفتید هیچ وقت نباید ازین کارا بکنی. اینجوری بچه فکر می‌کنه به همه برتری داره و بقی ...

خب دوس ندارم بچم بره دسشویی بشوره وظیفه شوهرش براش خدمه بگیره تا بزرگ بشه همیشه اینو بهشمیگم تا نره عاشق یکی پااین تر از خودش بشه تا سختی بکشه 

اسی اینکه گفتی شوهر پولدار و اینا اصلا حرفای خوبی نبود تو رو خدا اینجوری بچه بار نیارین بجا اینا انس ...

از کجا میدونین شما که من انسانیت و این چیزا یادش نمیدم اتفاقا شوهر من انقد رو این موضوع حساسه که همیشه در همه حال بهش میگه ولی در کنارش من دوس ندارم دخترم تو زندگییش از نظر مالی سختی بکشه 

از کجا میدونین شما که من انسانیت و این چیزا یادش نمیدم اتفاقا شوهر من انقد رو این موضوع حساسه که همی ...

من نگفتم شما این چیزا رو یادش نمیدین ولی چیزایی که خودتون تو زندگی نداشتین یا بابتش سختی کشیدین رو روی بچه هاتون جبران نکنید مثلا خیلی از پدر مادرا بخاطر جو جامعه میخوان بچشون دکتر شه و به زور میفرستنش رشته تجربی آخر سر اون بچه حتی اگه دکتر شه حال دلش خوب نیست ولی کلا تو اون سن از پسر و شوهر اینا حرف زدن اصلا خوب نیست 

عزیزم نمیدونم بچه چندمته که بارداری ولی قبل زایمان برنامه هایی که داری در مورد بچت تا بعد زایمانت کل ...

من بچه اولمه 

ولی 6 سال کار کودک انجام دادم 

کارگاه فرزند پروری هم برگزار میکردم 

رشتمم روانشناسی عزیزم 

قابل درکه مشکلاتت منم نخواستم محکومت یا فضاوتت کنم

خواستم بدونی روشت  اشتباه و ادامش ندی 

به عنوان ی خواهر  ن حتی کسی ک تجربه کار کودک داره 

اولویت اولت انسانیت باشه و کار درست 

کار خونه عیب و عار نیست 

تویی ک انجامش میدی ن کم ارزشی ن اونی ک انجام نمیده با ارزشه 

تو ذهن بچت فقط خودت و خراب کردی و تمام زنهایی ک شاید تحصیلات ندارن شاید کار خوب ندارن 

بچه میفهمه اینارو

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خب دوس ندارم بچم بره دسشویی بشوره وظیفه شوهرش براش خدمه بگیره تا بزرگ بشه همیشه اینو بهشمیگم تا نره ...

انشاالله زندگی عالی در آینده داشته باشه، ولی با نظرتون در مورد اینکه یه کارهایی رو پایین بدونید و بخواید بچتون هیچوقت انجامش نده موافق نیستم.

نظرتون محترمه البته.