2777
2789
عنوان

بچه به این ساده ای اخه خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣این نشون میده با برنامه ریزی شما برای آینده اش مخالفه نمیخاد بره کانادا میخاد توی همین ایران ب همچی برسه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دختر منم ۵ سالشه همین مدلیه .یه بار بهش توضیح دادم ک شوهر کردن اولویت نیس تو باید درست بخونی دکتر شی پولدار شی. تهش گفت نه میخام عروس شم 😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

تمیز کردن خونه ی شخصی ادم اصلا کار بدی نیست که به فرزندتون میگین نباید انجام بده و‌ کسی دیگه انجام بده 

تو کتاب شدن اثر میشل اوباما یه جایی نوشته بود برای اینکه بچه هام غذای سالم بخورن مجبور بودم صبح ها خیلی زودتر بیدار بشم و‌ غذای خونگی درست کنم و یا خیلی کارای شخصی دیگه 

ایشالا که دخترتون آینده ی خیلی درخشانی داشته باشن عزیزم

ای خدااا😂😂🥺😍😍😍جیگررر کیوت

عزیزم اون تاپیکم پرسبدی هر کتر کردم نتونستم بگم انگار سایت قاطی کرد... 

من بخاطر اینکه زیاد حرف خانواده زدم نمیتونم عکس بزارم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
یکمی زودتر تمییز کن اینقدر جرم نگیره 🤣🤣🤣🤣👹👹👹👹 شوخی کردم بدل نگیر  خب بچس  دیده ...

خاهر انقد که خودم از دسشویی حموم شستن بدم میاد با حرص داشتم براش توضیح میدادم

عزیزم❤ ولی چه لزومی داره با بچه پنج ساله راجب شوهر پولدار صحبت کنی😐

دقیقا... این حرفا باعث میشه فک کنه شوهر چیه حالا... اصلا نباید پیش بچه از شوهر حرف زد 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
خب نزنه نه من نه شوهرم ازش هیچ توقعی نداریم مگه بچه بزرگ میکنم بشه کلفت واسه مردم خخخخ

نه برای مردم منظورم نیس برای مستقل شدنش لازم یه کارایی بلد باشه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

شوهر پولدار؟؟؟؟به بچه پنج ساله چ حرفایی زدی 

ذهنشو نابود نکنید لطفا

بعدهم فرچه دادی توالتو بشوره؟؟؟؟!!!!

عجبااااا بابا عجببب

تحصیلات خودت چیه؟

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....