سلام من ۶ ساله کلاس زبان میرم ولی سطحم در حد متوسطه این دوره امتحانا که شد چون کلاس زبان تعطیل نکرد و آزمون شهریه خواست دیگه بیخیال شدم چون یاد نمیگیرفتم ب نظرتون برم کلاس یا خودم بخونم؟ میخوام برای کنکورم بخونم اما نمیتونم زبان ول کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید آموزشگاهت خوب نبوده نحوه ی تدریس استادات یا کتابی که کارمی کردی خوب نبوده یاخودت کم تمرین کردی
خودم که کم تمرین کردم ولی بازم سطحم از بچه ها بهتر بود زبان خوب یاد میگیرم ولی نمیدونم برم یا نه چون اصلا ت این ۱ ماه که نرفتم زنگ نزدن ببینن چرا نیومدم 😐
جای رفتن به کلاس زبان توی این تایم کنکور، فیلم و کارتون زبان انگلیسی نگاه کن، خیلی خوبه برات که لیسنینگ خوب بشه و کتاب انگلیسی بگیر و بخون ، یا روزنامه های انگلیسی رو انلاین بخون
روزی نهایت یکساعت فیلم و کتاب، میتونه به روز نگهت داره
به مرور زمان متوجه میشه، وقتی ۶ سال رفته کلاس زبان نتیجه نگرفته، شش ماه برای فیلم و کتاب وقت بزاره اما اگر هر روز استمرار داشته باشه، تفاوتش رو متوجه میشه