2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 32 پست
اگر اگر بتونی همت کنی و هر روز یکساعت وقت بزاری، من فیلم و کتاب رو توصیه می کنم

نمیدونم با وجود کنکور میتونم بخونم یا نه این تابستون خودم میخونم اگه پیشرفت داشتم ادامه میدم اگه ام نه که باز میرم کلاس زبان

چیکار کنم پس کلاس زبانم که یک کتاب بک سال طول میکشه تموم کنه من ت این ۶ سال خدایی باید مکالمم عالی ب ...

منم تعجب کردم کلا تو ۳/۵ سال باید دیپلم میگرفتی

برو جهاد دانشگاهی کلاس انلاین ثبت نام کن

ok bye

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تعجب کردم کلا تو ۳/۵ سال باید دیپلم میگرفتی برو جهاد دانشگاهی کلاس انلاین ثبت نام کن

واقعا خوبه؟ حس میکنم کل وقتم تلف کردم دیگ خسته شدم ت این ۶ سال

چیکار کنم پس کلاس زبانم که یک کتاب بک سال طول میکشه تموم کنه من ت این ۶ سال خدایی باید مکالمم عالی ب ...

شما از کارتون های بچگانه شروع کن، روزی نیمساعت تا ۴۵ دقیقه کارتون ببین، یک ربع یا بیست دقیقه بزار یک متن از روزنامه انگلیسی بخون یا یک کتابچه کوچیک، اگر بتونی یک مدتی مداومت داشته باشی و حتما این یکساعت رو هر روز براش وقت بزاری تغییر خیلی خوبی میبینی، با خودت مکالمه کنی، توی اینه با خودت حرف برنی یا صدات رو ضبط بدی و گوش و کنی و ....

نمیدونم با وجود کنکور میتونم بخونم یا نه این تابستون خودم میخونم اگه پیشرفت داشتم ادامه میدم اگه ام ...

اگر میخای اموزشگاه بری بگرد و اموزشگاه خوب و معتبر پیدا کن، از این موسساتی که یکی توی شهر خودش میزنه واقعا فقط وقت تلف کردن هستند 

شما از کارتون های بچگانه شروع کن، روزی نیمساعت تا ۴۵ دقیقه کارتون ببین، یک ربع یا بیست دقیقه بزار یک ...

خیلی ممنون ❤️ برای گرامر چیکار کنم چه کتابی بگیرم؟ 

خیلی ممنون ❤️ برای گرامر چیکار کنم چه کتابی بگیرم؟ 

گرامر رو ول کن، فعلا برای کنکورت همون رو بخون، 😁 مشکل ما اینه که خیلی درگیر گرامر هستیم، متن رو با دقت بخونی کم کم این رو هم مسلط میشی

اگر میخای اموزشگاه بری بگرد و اموزشگاه خوب و معتبر پیدا کن، از این موسساتی که یکی توی شهر خودش میزنه ...

نیست ب خدا اینی ک رفتم معتبر ترینشون بود حالا من بهشون میگفتم خب کی به سطح خوب می‌رسیم میگفت فعلا بخون تا ۸ ۹ سال میگیری😐