2777
2789

بچه ها دوس دارم ی پسرم داشته باشم ی دختر دارم مطمئنم اگر بچه اولم پسر بود الان دنیال دختر بودم عاشق دخترمم میپرستمش ولی خب دلم میخاد پسرم داشته باشم شوهرم زیاد رعایت نمیکنه قرص اینا بدم میخوره ولی خب تورژیم زیاد رعایت نمیکنه دکترم دوسه باری رفتم ززیاد راهنمایی خوبی نکرد فروردین سقط داشتم الان ماه بعد میخام اقدام کنم بگین چیکار کنم ک پسربشه 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

تا جایی که من فهمیدم بدنت نباید اسیدی باشه 

غذاهایی که بدنو اسیدی میکنن نخور

بیشتر غذات میوه و سبزیجات ترجیحا خام

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمی بخورین هردو ولی بیشتر دست خداست.یکیو میشناسم تو گرمی خودشو خفه کرده سه تا دختر داره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

نه دعوا نداره عزیزم

آدمیزاد هر دو جنسیت دوس داره داشته باشه

دختر پسر نداره که،،

برو تعیین جنسیت تخصصی انجام بده آی وی اف میگن بهش 

یا

طب سنتی مراجعه کن بهت میگه چکار کنی

رحمتو گرم کن غذاهای گرم بخور و تخمدان و رحم با روغن  طبع گرم ماساژ بده و پیشبند ببند موقع ظرف شستن

گرمیجات بخورین  از داروخونه کیت تخمک گذاری بخرروزهای تخمک گذاری اقدام کین

بنظرتون تخمک گذاری روز چندمه پریود ه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

از سه ماه قبل هر روز صبح ناشتا پنج دونه فلفل سیاه نکوبیده بخور با اب.چای رو با هل یا دارچین دم بده و با خرما بخور.کلا خرما زیاد بخورین هم خودت هم همسر بخصوص ماه سوم که میخوای اقدام کنی و از پریود تا روز تخمک گذاریت خرما زیاد بخور.عسل برا صبحونه حتما بخور. صبحونه بیشتر کره عسل حلواشکری با چای بخور چون تنها لبنیاتی که مجازه کره هستش.کاملا لبنیات رو حدف کن.پودر قاووت تو عطاریا هست تهیه کن و روزانه چند قاشق بخور چون خیلی طبیعت گرمی داره.میگو بخور .بخصوص روز اقدامت که خیلی موثره. توت فرنگی زیاد بخووور.سبزی های تازه مثل کاهو و میوه های تازه بخور موز عالیییه هم برا خودت هم شوهرت چون مرد هم باید اسپرماش قوی باشه. کشمش،قیصی و انگورم خیلی خوبه، عسل + سیاه دانه +زیره سیاه+ هل+ زنجبیل رو قاطی کن هر شب قبل خواب یه قاشق چایخوری بخور ،سیب زمینی اب پز هم خوبه کاسنی روزی یه استکان خودت بخور یه استکانم به شوهرت بده. شکمتو گرم نگه دار وقت ظرف شستن پیش بند ببند که شکمت خیس نشه.دوران پریود حمام نرو فقط سر و دست و پاهاتو بشور چون میگن رحم باید پاک بشه تو این سه ماه و نباید اب بکشه.تو توالت یه آفتابه کوچیک بذار یه قاشق سرپر جوش شیرین با آب قاطی کن بعد هربار توالت رفتن خودتو باهاش بشور .ماه اقدام از دوهفته قبلش یا حداقل 10 روز قبلش نزدیکی نکنید تا اسپرم قوی بشه.فلافل تند با انبه.لوبیا خیلی خوبه.غذاهایی که با رب درست میشن هم خوبه برات.دارچین و نمک زیاد و تندی زیاد و چیپس و پفک و نوشابه گازدار و سس سفید هم خوبه. روغن زیتون هم همینطور.سینه مرغ هم برات خوبه. به غذاهات فلفل سیاه بزن بخور. نیم ساعت قبل نزدیکی شوهرت یه لیوان قهوه غلیظ بخوره .یه ربع قبل نزدیکی تو تشت جوش شیرین بشین .دو قاشق جوش شیرین رو تو یه تشت متوسط اب قاطی کن خوووب حل کن و بشین داخلش بعد برو برا نزدیکی.تو نزدیکی حتمااااا اول تو ارضا شو. زمان معاشقتونو طولانی کنید. نزدیکی باید خیلی عمیق باشه. تو عمق باید مایع منی ریخته بشه.بعدش بخواب به دست راست پتو بکش رو خودتت و خودتو گرم بگیر  ان شاالله که به خواستتون میرسید🙏🏼

چهارده روز بعد اولین روز پریودی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
از سه ماه قبل هر روز صبح ناشتا پنج دونه فلفل سیاه نکوبیده بخور با اب.چای رو با هل یا دارچین دم بده و ...

ممنونم جانم

یه چیزی بگم و تمام خود خدا تو قران گفته و به هر که بخاهیم پسر میدیم و به هر که بخایم دختر و به بعضیا از هردو و به بعضیا هیچی و بدونید صلاح شما دست ماست پس به رژیم و اینا نیس

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی