2777
2789

فقط موقع حموم! 

اینجورم نیست که بگم همیشه با خودش می‌بره داخل حموم گاهی توی خونه قایم میکنه

اهل خیانت نیست ینی وقتشو نداره 

تنها چیزی که به ذهنم میاد خ.ا هست که اونم اولا خودش سرده دوما من هیچ وقت نه نمیگم همیشه به خودم میرسم و اینا و اینکه خودشم آدم خیلی معتقدی هست 

هر بار باهاش حرف میزنم یه بهانه میاره چکار کنم نگرانم 

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مجردم ولی چیزی که میدونم اینه که خانومایی که میگن شوهرم اهل خیانت نیست بنظرم حرف اشتباهیه

چون بقیه هم که خیانت دیدن همین تصورو داشتن  

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔
من خودم مجردم ولی چیزی که میدونم اینه که خانومایی که میگن شوهرم اهل خیانت نیست بنظرم حرف اشتباهیه چ ...

چی بگم والله اولا آدم معتبدیه دوما منو خیلی خیلی زیاد دوس داره سوما اصلا بلد نیست مثلا مخ بزنه یا دلبری کنه و اصلا از لحاظ ذهنی خیلی مشغوله وقت این چیزا رو نداره 

بشینین صحبت کنین با لحن اروم و متاثر مشکلتون رو بیان کنین و با حرفاتون بهش این اطمینان رو بدین که از گفتن حقیقت نترسه 

البته که سریع فکر منفی نکنین سعی کنین از راه هایی که قابل حل هست مشکلتون رو حل کنین

امیدوارم که چیز خاصی نباشه؛موفق باشید

بشینین صحبت کنین با لحن اروم و متاثر مشکلتون رو بیان کنین و با حرفاتون بهش این اطمینان رو بدین که از ...

خیلی اینکار رو کردم و همیشه سعی کردم باهاش رفیق باشم و کاری نکنم ازم فراری باشه در این موردم چندین بار باهاش حرف زدم منطقی اونم گوش میده به حرفام و تایید میکنه بعد دوباره کار خودشو میکنه

خیلی اینکار رو کردم و همیشه سعی کردم باهاش رفیق باشم و کاری نکنم ازم فراری باشه در این موردم چندین ب ...

پس حتما یه مشکلی این وسط وجود داره 

نظر من این هست که با یه مشاور در میون بزارین