چن بار طبیعیه؟ من اسهالو متوجه نمیشم چون از اول مدفوعش شل بود شیر خودمو میخوره بیشتر وقتام درحال شیر شیر خوردن پی پی میکنه. روزیم ۶.۷ بار پی پی میکنه ولی حجم کم زیاد فقط صبا یبار. ۴ ماه و نیمشع
نیگا رژیم سختیه واسه همین باید تحمل کنی اگر حساسیت ب پروتین گاویه. تو خودتو درنظر بگیر حساسیت داشته باشی هی بهت بدن اون غذا رو بخوری. فک کن هی رگ خون ببینی روده بچه داغون میشه
من از بعد سزارینم بدنم دچار کهیر میشه سرهرماده غذایی . ادویه جاتم حذف نکردم. کارم شد فقط ستیرزین خوردن ک خودمو نخارونم.نیگا هر چیزی میخوری نباید توش شیرخشک یا شیر یا گوشت گاو و گوساله داشتع باشع. دکتر من گفت حتی محصولات گوسفندی نخورم مغزیجات نخورم. یعنی من عاشق کشک و دوغ و بستنی بودم .خودمم این حساسیت رو دارم ۹ماه حاملگیم لبنیات نخوردم اسهال نشم چون شکم روی تو بارداری خوب نبود. ۹ ماه بعد سزارینمم بخاطر بچم نخوردم. نیگا شکلات کیک بیرون همه شیرخشک یا اب پنیر داره میتونی با اب برا خودت کیک درست کنی. بیسکویت رنگارنگ و جمانه داخلش شیرخشک نداره میتونی بخوری. سوسیس کالبلس و همبرگر و کوبیده همش گوشت گوسالس و شیرخشک دارن.کلا سخته یکم ولی می ارزه ک بچت شیر خشکی نشه
دیدم الان. نیگا من یه مادری ک بچش این حساسیت داشت سه بار دکتر بچمو عوض کردم. لبنیات مثل کره پنیر شیر دوغ کشک ماست پنیرپیتزا کلا هرچیزی ک ب شیر ختم میشه. یا گوشت گاو و گوساله ک گفتم غذاهای فست فودی بیرون گوشت گوسالس کسی گوشت گوسفند نمیزنه شیر خشک یا آب پنیر دارن. بعضی جیگرکیای بیرون به جای جیگر گوسفند جیگر گوساله میدن واسه همین بپرس همیشه. بقیه چیزا رو بخور. اونا رو گفته نخوری ممکنه یوقت چون بچت ب پروتین گاوی حساسیت داره ب اوناهم حساسیت نشون بده. ولی تو همون گوشت گاو وگوساله و لبنیات رو رعایت کن