2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 20190 بازدید | 125 پست
من هرچ میخوردم مسواک میزدم  یه دونه سیب یا خرما یا هرچی میخوردم شده مسواک رو فقط خیس می کردم م ...

ممنونم عزیزم انشالله به خیر و سلامتی باز کنی❤️

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
ریشه دندونات ضعیف میشه منی ک یدونه پوسیده نداشتم الان هر روز هر روز دندون پزشکیم اخرشم مجبور میشم هم ...

سلام شما پیش کدوم دکتر رفتی قم ؟؟

من پیش قریشی یا خسروشاهیان میخام برم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از برداشتن ارتودنسیم دندونام تغییر رنگ داده بود و خمیردندون سفید کننده هم فایده نداشت هم‌ دندونامو حساس کرده بود.

رفتم پیش دکتر مهسا حیدری برام جرمگیری و بلیچینگ انجام دادن دندونام سفید سفید شدن.

اسمشونو سرچ کنی پیجشون میاد میتونی نمونه کاراشونو ببینی

سلام من ۳ سال پیش اصفهان پیش دکتر سعید صادقیان ارتودنسی کردم 

قبلا اصلا لبخندی که دندونام پیدا باشه نمیزدم ولی الان عاشق لبخندمم 

البته اینم بگم چون فکم کوچیک بود مشکل تنفسی هم پیدا کرده بودم و الان خیلی بهترم

ولی به خاطر آلرژی شدید هنوز گاهی از دهان نفس میکشم بخصوص موقع خواب و همین موضوع یکم اذیت میکنه ولی خب پلاک متحرک میزارم موقه خواب تا حالتش تغییر نکنه

در کل واقعا راضیم😍

ولی حواستون خیلی به بهداشت دندوناتون باشه

من روزی ۳بار بعد هر وعده غذایی مسواک میزدم و نخ ندونم حداقل روزی یبار و مسواک بین دندانی ام مهمه

با خمیر دندون توتال اِیت یا میسوِیک که عالی بودن و الانم هنوز استفاده میکنم

دهانشویه ام مهمه

امیدوارم  اگه انجام دادین عالی پیش بره💜

سلام من ۳ سال پیش اصفهان پیش دکتر سعید صادقیان ارتودنسی کردم  قبلا اصلا لبخندی که دندونام پیدا ...

سلاام خیلی‌ممنونم عزیزمم از نظرت❤️ 

نه اگه قشنگ رعایت کنی هیچی نمیشه ولی خب یکم‌سخته رعایتش

اره الان دیگه عادت کردم که‌ انجام بدم و رعایت کنم😅

سلام 

من دندونام یکم کجو کوله بودن دیروز رفتم نوبت گرفتم برا ی ماه دیگ 

قبلش تحقیق نکرده بودم ک چ ضرر هایی داره و ۵ میلیون پیش قصد دادم الان خیلی میترسم ک برم و در اخر دندونام خراب شن 

نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید؟

هرجامیرید کلینیک ارتودنسی دکتر جمیلیان نرید
فک پایین بچه  عقب بود  با بعد از سه سال بردن و آرودن و دوندگی بسیار و هزینه های سرسام آور متاسفانه  نتیجه نگرفتیم.این شخص به همراه تیمی که دارد تمام تلاششون رو برای تبلیغات در فضای مجازی می کنند تابا گول زدن  مردم بیچاره که از هزینه های زندگی به خاطر بچه ها شون میزنن تا مشکل فک و دندان های بچه هاشون رو حل کنن اقدام به جذب مشتری می کنند لطفا گول تبلیغاتی که این شخص در هر سایت و شبکه ای انجام می دهد را نخورید گول تبلیغ تلوزیونش رو نخورید پول داده تبلیغش رو کردن.فقط پول و زمانتون رو هدر می دهید.

چندین نفر هم گفتن که راضی نبودن و گول تبلیغات رو خورده بودن متاسفانه.

با وعده های دروغ جهت حل شدن مشکل پامون باز شد به کلینیک ارتودنسی دکتر جمیلیان و تا حالا گرفتاریم

متاسفانه ناظری  هم وجود ندارد تا وضعیت های کلینیک ها رو بررسی کنند تا کلاه سر مردم  بیچاره نره

من بعد از برداشتن ارتودنسیم دندونام تغییر رنگ داده بود و خمیردندون سفید کننده هم فایده نداشت هم‌ دند ...

ببخشیدعزیزم دندوناتاچندوقت بعد بلیچینگ سفیدمیمونن؟چون شنیدم بعداز یه مدت پاک میشه و دندونا رنگ اولیه خودشون رومیگیرن

سلام من دندونام یکم کجو کوله بودن دیروز رفتم نوبت گرفتم برا ی ماه دیگ قبلش تحقیق نکرده بودم ک چ ضرر ...

منم تازع انجام دادم و دلشوره افتاده تو دلم ک نکنه دکترم خوب نباشه