2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 20190 بازدید | 125 پست
من ارتودنسی دارم..هرسوالی دارید بپرسید..استارترربطی ب خمیردندون نداره..فقط‌بایدمسواک مخصوص بخری

بله دیشب پکشو گرفتم ولی خمیردندون نداشت کلا هم یک موضوع رو بزرگ میکنم ولی گفتم بپرسم خیالم راحت بشه😂❤️ میشه لطفا بگی بعد هر وعده غذایی چیکار میکنی چون میگن زیادم خمیردندون نباید استفاده کرد❤️🙏🏻

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
بله دیشب پکشو گرفتم ولی خمیردندون نداشت کلا هم یک موضوع رو بزرگ میکنم ولی گفتم بپرسم خیالم راحت بشه ...

کار خاصی نمی کنم..دهنمو اب میکشم و با خلال دندون یا گاهی با زبونم غذارو میکشم بیرون🤣

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم یکساله ارتودنسی دارم نظراتو خوندم خیلی استرس گرفتم..

منم واقعا پشیمونم ولی بروز نمیدم جلو خانواده‌ام

نزدیک ۱۷.۱۸ میلیون هزینه کردم با اینکه اصلا دندونام زیاد مشکل نداشت فقط یکی بالا کج بود دوسه تا پایین که اصلا دیده نمیشن و خیلی کممم کجه ولی هنوز صاف نشده😭

دکتر بیشعورم اول هیچی دندون نکشید ازم یکسال بعد از ارتودنسی گف بخاطر دندونای عقلته که صاف نمیشن دندونات

جفت دندونای عقلم نهفته بود خدامیدونه چه استرسی کشیدم تا جراحیشون کردم

الان چندماه میگذره از جراحیم هنوزم صاف نشدن دندونام😭

من خیلی اذیت شدم خیلی

دعا کنین توروخدا زودتر دندونام صاف شن باز کنم

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

راستی من دندونای بالام یکیشون فقط کج بود که همون ماه اول صاف شد الان یکسال و نیمه تقریبا میگذره

هرچی به دکترم میگم حداقل بالارو که صاف شده بازکن

میگه نمیشه

شما همچین تجربه‌ای نداشتین؟

بنظرتون بهتر نیست باز کنم؟؟

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
کار خاصی نمی کنم..دهنمو اب میکشم و با خلال دندون یا گاهی با زبونم غذارو میکشم بیرون🤣

مرسی عزیزم 😂😂❤️ منم دیشب قبل خواب مسواک زدم از صبحم چیزی خوردم فقط با آب شستم دهنمو 

وای منم یکساله ارتودنسی دارم نظراتو خوندم خیلی استرس گرفتم.. منم واقعا پشیمونم ولی بروز نمیدم جلو خ ...

غصه نخور عزیزم انشالله هر چه زودتر باز میکنی دندونات صاف و قشنگ میشن هر مشکلی هم داری هم به خانواده و دکترت بگو تا خدایی نکرده دچار مشکل بزرگتر نشی

راستی من دندونای بالام یکیشون فقط کج بود که همون ماه اول صاف شد الان یکسال و نیمه تقریبا میگذره هرچ ...

والا تجربه که ندارم ولی شاید بقیه دندونای فک بالاتم باید تغییری بکنن اونم به خاطر دندونای فک پایینت وقتی روی هم قرار بگیرن حالا خود دکترت دلیلشو نگفت؟

نباید زیاد خمیردندان زد؟ من ناهار و شام حتما خمیردندون میزنم ولی صبحانه فقط مسواک خالی

تشکر عزیزم🙏🏻❤️❤️

زنده باشید نازنین فقط دکترتون گفتن زیاد خمیردندان استفاده نشه؟ من متوجه نشدم

نه اصلا نتونستم باهاش حرف بزنم😂

کلا توی اینترنت و اینا که خونده بودم و در حالت عادی میگن زیاد استفاده نشه ممکنه دندونا حساس بشن و آسیب ببینن ولی بعد از ناهار و شام که کاملا طبیعی و درسته برای بعد از صبحانه اگر خیلی ضروری بود چون کلا با آب و اینا حل میشه البته بازم بر طبق مطالبی که خوندم میگم شما شاید اطلاع دقیق تری داشته باشید🙏🏻 

لمینت و کامپوزیت نظرت چیه؟

اگر دندونات سالمه انجام نده چون مجبورن یه مقدار از مینای دندون رو بتراشن ک روی دندون بشینه و اینطوره ک تمدید میخواد و هر چیزی تیزی بخوری لبش می پره

در کل چون مینارو درگیر میکنه احتمال پوسیدگی خیلی بالا میره

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
غصه نخور عزیزم انشالله هر چه زودتر باز میکنی دندونات صاف و قشنگ میشن هر مشکلی هم داری هم به خانواده ...

دکترم متاسفانه خیلی بداخلاقه

اصلا خوشم نمیاد ازش

خانوادمم عین خودم استرس دارن💔

ممنونم که برام دعاکردی💛

میشه بی زحمت بگی چند بار مسواک میزدی و چجوری و اینا؟

من هرچ میخوردم مسواک میزدم 

یه دونه سیب یا خرما یا هرچی میخوردم شده مسواک رو فقط خیس می کردم میزدم 

خداروشکر تا الان ک دندونام سالمن،ان شاالله تا آخر هم سالم بمونن