2777
2789
عنوان

ارتودنسی

20028 بازدید | 125 پست

سلام دوستان میشه لطفا از تجربیات ارتودنسی و مخصوصا خمیردندونی که استفاده کردین تو دوران ارتودنسی بهم بگین🙏🏻🙏🏻❤️

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

اینکارو نکن من خریت کردم الانم دارم تاوانشو پس میدم

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خمیر دندون عادی استفاده میکنم

هرچیزی میخوری بعدش مسواک بزن حتما

انار و زیتونم نخور ممکنه هستش براکت بشکونه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

من ارتودنسی انجام دادم الان پشیمونم دندونام داغون شد 

اگه مجبور هستی انجام بده و متحرک بذار ن ثابت 

میگن دویال طول میکشه اما الکیه از من الان 3سال شده  اما هنوز کار داره 

اونروز یه خانم هم اعتراض کرده ب دکتر ک شما گفتی دوساله تمومه الان 7..8سال شده میام و میرم

اینکارو نکن من خریت کردم الانم دارم تاوانشو پس میدم

چرا اخه؟ من دیشب انجام دادم والا منم از لحظه ای که گذاشتم پشیمون شدم دندون اضافه دارم خیلی روی اونا فشار اومد ولی خداروشکر الان دردی ندارم ولی برای غذا خوردن فکر کنم به مشکل میخورم 

حدود ده ماهه ارتودنسی دارم. دکترم گفته خمیردندان فرق نمیکنه چه مارکی باشه فقط مهم رعایت کامل بهداشت ...

خیلی ممنونم عزیزم❤️❤️

من الان ۲۷سالمه دوازده سالگی ارتودنسی متحرک کردم اونم فقط فک بالامو دندونام خیلی کج بود شیاد شصت درص ...

خوشبحالت کاشکی منم متحرک میذاشتم  ینی میخواستم اما دکتر قبول نکرد و گفت ثابت بهتره ک اشتباه کرد  خداازش نگذره 4..5تا دندونم از زیر براکتا خراب و فرسوده شده😭😭

من ارتودنسی انجام دادم الان پشیمونم دندونام داغون شد  اگه مجبور هستی انجام بده و متحرک بذار ن ...

وااا چقدر طولانی من ۶ ماهه دارم صاف شده فقط یه دندون خالی دارم باید جاش پر بشه دکتر گفته ۱۵ ماه طول می شه