2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 20190 بازدید | 125 پست
چرا؟ من الان ارتودنسی دارم استرس گرفتم😂

ریشه دندونات ضعیف میشه منی ک یدونه پوسیده نداشتم الان هر روز هر روز دندون پزشکیم اخرشم مجبور میشم همه رو بریزم دور 

اگر عقل الانو داشتم هیچوقت اینکارو نمیکردم زمانی ک محل دندونت جابه جا بشه به نظرت اون دندون، دندون سابق میشه؟

پیش بهترین دندون پزشک قم هم رفتم ولی از پایه اینکار اشتباهه بزار به سال دوم برسه خودت ب حرفم میرسی

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
خمیر دندون عادی استفاده میکنم هرچیزی میخوری بعدش مسواک بزن حتما انار و زیتونم نخور ممکنه هستش براک ...

خمیردندون پونه هم عادیه؟ یا خیلی دیگه عادیه؟😂

بله حتما مرسی عزیزم❤️

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟

ریشه دندونات ضعیف میشه منی ک یدونه پوسیده نداشتم الان هر روز هر روز دندون پزشکیم اخرشم مجبور میشم همه رو بریزم دور 

اگر عقل الانو داشتم هیچوقت اینکارو نمیکردم زمانی ک محل دندونت جابه جا بشه به نظرت اون دندون، دندون سابق میشه؟

پیش بهترین دندون پزشک قم هم رفتم از شهر خودم تا اونجا ۵ ساعت راه بود ولی از پایه اینکار اشتباهه 

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
خوشبحالت کاشکی منم متحرک میذاشتم  ینی میخواستم اما دکتر قبول نکرد و گفت ثابت بهتره ک اشتباه کرد ...

فکر کنم متحرک رو هر دندونی جواب نمیده ولی راست میگی از ثابت خیلی بهتره 

از تجربت بگو چرا؟

پیش بهترین دندون پزشک قم هم رفتم هر دفه پنج شیش ساعت تو راه بودم

خوشبحالت کاشکی منم متحرک میذاشتم  ینی میخواستم اما دکتر قبول نکرد و گفت ثابت بهتره ک اشتباه کرد ...

واای منم ترسم از همینه اخه شنیدم میگن زرد میشه دندون یا خراب میشه 😢😢

خمیردندون پونه هم عادیه؟ یا خیلی دیگه عادیه؟😂 بله حتما مرسی عزیزم❤️

هرچی دوس داشتی حتا پونه😂🩷

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

چرا اخه؟ من دیشب انجام دادم والا منم از لحظه ای که گذاشتم پشیمون شدم دندون اضافه دارم خیلی روی اونا ...

مراقبت کن انشالله هیچی نمی شه نوشیدنی گاز دار اصلا نخور به شدت رو پوسیدگی دندون اثر می زاره ته دیگه سیب درسته اجیل تخمه نخور مثلا زیتون می خوری اول هستش و در بیار خمیر دندون خاصی استفاده نمی کنم ولی مسواک بین دندونی خیلی خوبه در کنار مسواک ارتودنسی و نخ دندون و ابنمک غرغره کردن اونم استفاده کن

ریشه دندونات ضعیف میشه منی ک یدونه پوسیده نداشتم الان هر روز هر روز دندون پزشکیم اخرشم مجبور میشم هم ...

😔من بیچاره تو سن ۲۷سالگی دندون شماره چهار و پنج بالا سمت راست کامل پوشیده شد و افتاد مجبور شدم جاشو ایمپلنت کنم ایمپلنت دونه ای هیجده میلیونی گفتم پوسیدگی شاید برای حاملگی و شیر دهیم باشه

واای منم ترسم از همینه اخه شنیدم میگن زرد میشه دندون یا خراب میشه 😢😢

زیر براکتا  دوسال کم و بیش هوا نمیخوره باعث میشه دندونا خراب بشه   ب معنای واقعی کلمه عین خر توش موندم 

اولا ک داشت دندونامو حرکت میداد خوشحال بودم  اما الان نه چون از پهلو فشار وارد میشه  کنارای دندونام سیاه و خراب شده 

من ارتودنسی انجام دادم الان پشیمونم دندونام داغون شد  اگه مجبور هستی انجام بده و متحرک بذار ن ...

به منم گفت دو سال یعنی قبلش دکتر نمیدونه ممکنه بعدش به مشکل بخوره دندونا؟

چرا اخه؟ من دیشب انجام دادم والا منم از لحظه ای که گذاشتم پشیمون شدم دندون اضافه دارم خیلی روی اونا ...

من جای شما باشم همین الان میرم قرارداد و فسخ میکنم

من زمانی ک بعد دوسال دندونان درست شد دوهفته بعدش رفتم عکس گرفتم دندونای نیش و پیشم از داخل پوسیده بودم الان ۴ دندون بالام کلا کامپوزیته  سال بعدش ۳ تا دوندون درست کردم الان شده ۸ تا پیش هرکیم میری میگ دندونات ارتودنسی کردی ریشش ضعیف شده ایناهم بیشتر از چهار پنج سال دووم‌نمیارم هر چقدرم ک بری و بیای باید همشو بریزی دور حالا من چند سالمه؟ ۲۴ سال! 

عملا زدم خودمو ناکار کردم پیش ارتودنستیستم ک رفتم گفت شما از قبل باید عوارضش رو میخوندی بنده مسئول نیستم 

حالا فک کن من انقدر رو دندونام حساس بودم تا تا ۱۸ سالگی یدونه لکه گیری هم نداشتم حالا باید ببینی دندونامو

حیف ک دیگ زمان ب عقب بر نمیگرده