2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 20190 بازدید | 125 پست
ن نمیدونه  ینی اگه بدونه و انجام بده  بیشرف تر از خودش تو دنیا نیست  زود ب زود هی ...

والا میگم طرف اصلا اینجایی نیست ولی کارش خوب بوده همه استقبال کردن کل شهر دارن میرن پیشش

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
اخه چجوری مگه بستگی به چی داره که ممکنه بعدش دندونات ضعیف بشه؟😢

1.هوانمیرسه ب زیر براکتا 

2 موادی ک قبل از چسب میزنن خیلی تلخ و قوی هست انگار اسیده 

3.با اشعه لیزر براکتارو میچسبونن ک بهرحال خطرناکه

4اگه براکت بیفته   بخوان دوباره بچسبونن  چسب زیرشو میخوان تراش بزنن  متاسفانه یکم از سطح دندون هم تراشیده میشه ک این فاجعه س    خیلی دقت کن براکتات نیفته  غذای سفت نخور اصلا  ته دیگ یا نون یکم خشک هم نخور 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا میگم طرف اصلا اینجایی نیست ولی کارش خوب بوده همه استقبال کردن کل شهر دارن میرن پیشش

از اینایی ک دارن میرن پیشش تحقیق نکن   چون هنوز نمیدونن   از کسایی ک قبلا انجام دادن و میرن پیشش بپرس

شما ارتو رو شروع کردی؟ دندوناتون سالمه؟ به من درجه یکترین متخصص اطفال تبریز گفته بود ارتو انجام ...

اره عزیزم دیشب فک بالا رو انجام دادم سالم هست فقط همین که دندون اضافی دارم بیشتر کشیدنی باید انجام بدم 

1.هوانمیرسه ب زیر براکتا  2 موادی ک قبل از چسب میزنن خیلی تلخ و قوی هست انگار اسیده  3.ب ...

چشم ممنونم عزیزم 

نه اون مواد تلخ پولیش ه که بعد ارتو هم برای پاک کردن چسب ها میزنن و به مینای دندان آسیبی نمیزنه. دها ...

ان شاء الله ک برات خوب باشه و ب بلای ما گرفتار نشی عزیزم  پیشنهادم اینه لااقل بجای دهانشویه از آبنمک طبیعی استفاده کنی

از اینایی ک دارن میرن پیشش تحقیق نکن   چون هنوز نمیدونن   از کسایی ک قبلا انجام ...

از همون قدیمی ها که رفتن پیشش تحقیق کردم راضی بودن دیگه بهم دیگه معرفی کردن که الان همه میرن پیشش

ای بابا من دخترم دندوناش خیلی کج وکولست ۱۵ سالشه اعتماد به نفسش پایین هم کلاسیاش مسخرش میکنند من چه ...

من باشم محاله برا دخترم انجام بدم   نهاااایت مجبور بشم  فقط متحرک انجام میدم  ثابت هرگززززززز 

چون متحرک رو در میاری و دندون نفس میکشه و چسب و پولیش و اینجور چیزا لازم نیست