2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 20190 بازدید | 125 پست
زیر براکتا  دوسال کم و بیش هوا نمیخوره باعث میشه دندونا خراب بشه   ب معنای واقعی کلمه عین ...

حتی این مراقبت هایی که باید انجام بدی مثل مسواک و اینا هم تاثیری نداره؟

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب هست اما از نظر من ن زیاد  چون دندونام از داخل پوسیده شد 

خلال بکشی بهتره    خوده خمیردندون بخاطر فلورایدی ک داره و برس پلاستیکی مسواک  زیاد ک استفاده بشه مینای دندون رو نابود میکنه

شما ارتو رو شروع کردی؟

دندوناتون سالمه؟

به من درجه یکترین متخصص اطفال تبریز گفته بود ارتو انجام بدم برای دخترش هم انجام داده بود. پس نگران نباش فقط پیش ارتودانتیست مجرب برید

من جای شما باشم همین الان میرم قرارداد و فسخ میکنم من زمانی ک بعد دوسال دندونان درست شد دوهفته بعدش ...

واای چقدر بد میای درست کنی بدتر میشه که انشالله دندونات درست بشه عزیزم❤️ والا تو شهری که هستم همه دندوناشونو همینجا ارتودنسی میکنن تا حالا کسی ازش ناراضی نبوده  

چقدرررر منی توووو 💔💔💔💔 درکت میکنم و خیلی غصه میخورم😭 کاشکی اون‌موقع بیشتر تحقیق میکردم 

اخه چجوری مگه بستگی به چی داره که ممکنه بعدش دندونات ضعیف بشه؟😢

من احساس میکنم دهان شویه باهمون مواد تلخی که قبل از براکت گذاشتن  ب دندون میزنن بیشتر دندونامو ...

نه اون مواد تلخ پولیش ه که بعد ارتو هم برای پاک کردن چسب ها میزنن و به مینای دندان آسیبی نمیزنه. دهانشویه هم ارتودنتیستم گفت استفاده کنم. یک شب درمیون استفاده میکنم

خودت تصور کن، وقتی محل قرار گیری دندون هات عوض میشه اونم اینقدر اشکار ، ایا ریشه اون بیچاره ضعیف نمی ...

ای بابا من دخترم دندوناش خیلی کج وکولست ۱۵ سالشه اعتماد به نفسش پایین هم کلاسیاش مسخرش میکنند من چه کنم؟

ای بابا من دخترم دندوناش خیلی کج وکولست ۱۵ سالشه اعتماد به نفسش پایین هم کلاسیاش مسخرش میکنند من چه ...

تا ۱۸ سالگی صبر کنه خود ب خود فکش بزرگتر میشه خواهر منم همین بود ولی الان خیلیی بهتر شده 

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
ای بابا من دخترم دندوناش خیلی کج وکولست ۱۵ سالشه اعتماد به نفسش پایین هم کلاسیاش مسخرش میکنند من چه ...

ریشه ها بعد ارتو و قرارگیری ریتینر سفت می‌شن. فقط باید کامل بهداشت رعایت بشه به نظرم به یه متخصص کاربلد اعتماد کنید.

البته من خودم هنوز دوره‌ام تموم نشده