وسواس فکر دارید خودتونا مشغول یه کاری کنید وقت ازاد زیاد دارید
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ببینید شما شاید دوست داری تو همه چیز بهترین عملکردو داشته باشه اما خوب شما انسانی بعضی وقتا سهوا اشتباه میکنی و قابل بخششم هست پس سخت نگیرید شما هیچ وقت پرفکت نیستی ی انسانی با معایب و محاسن خودش اما چقدر خوبه مه همه اینجور مثل شما متوجه رفتارهاشون باشند و بهش فکر کنند
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
بیخیال زیاد خودت و ناراحت نکن . باید گرگ باشی این دور و زمونه اصلا واسه این چیزا خودت و ناراحت نکن اصلا . و اینکه اگ با ماشین زیاد میری بیرون حتمن وقتی تنهایی در ماشین و قفل کن دزد زیاد شده خیلی مراقب خودت باش