2789
عنوان

دوران عقد

203 بازدید | 19 پست

یه سوال دوران عقد آیا باید هر دفعه که میری خونه همسر دعوت میشی پشت سرش باید سریع دعوتشو پس بدی و جبران کنی؟؟؟

یا اینکه هر سه چهار دفعه ک میزی یکبار اون بیاد خونه شما؟؟؟

خدایا شکرت 

نه بابا 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا من کل دوران عقدم اونجا بودم یبارم کسی دعوت نکردم فقط بعد عقدمون یبار برا پاگشا همشون دعوت کردیم دیگه نکردیم چوت نامزدم خودش دیگه میومد خونه

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

دیگه اونقدم حساس نباشین ولی اگ دعوت شدین خب اونم دعوت کنین ولی رو تعدادش حساس نباشین هر وقت تونستین ...

ممنون گلم

میخام ببینم کلن چطور باید باشه برا دوستم‌میخام میگه تا من میرم خونه همسرم اونم سریع تا دعوتش نمیکنم میگه نمیخای منو دعوت کنی

خدایا شکرت 

این برمیگرده به ذهنت شما حد استاندارد نداره

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
دیگه اونقدم حساس نباشین ولی اگ دعوت شدین خب اونم دعوت کنین ولی رو تعدادش حساس نباشین هر وقت تونستین ...

موافقم. 

استارتر،  این چیزها قواعد خاصی نداره که خط کشی شده عمل کنید. 

شاید شرایطی پیش بیاد که ناچار باشید سرزده برید.  نمیگم همیشه ها.  ممکنه یکبار اتفاق بیفته. 

اون وقت میخواید بگید نه چون چهاربار ما گفتیم،  پنج بار اونا، نمیشه بریم🫤😑🫣

هروقت توان تون بود،  بگید اقا دوماد بیاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه بابا من کل دوران عقدم اونجا بودم یبارم کسی دعوت نکردم فقط بعد عقدمون یبار برا پاگشا همشون دعوت کر ...

نه من خاحوادشو نمیگم خود دامادو میگم .دوستم میگه من هر بار دعوت میشن خونه ی همسرم اگه اون دعوت و پس ندم همسرم میگه نمیهای منو دعوت کنی  وقتیم که دعوت میکنه میگه همونجور که اونها هر جی گداشتم جلوم شام منم همونو پس میدم نه کمتر

خدایا شکرت 

دوستان منظورم از دعوت با خانوادش نه ها خوده دامادو میگم

وای شماها چقدر رسمی هستین دیگه. والا طرف ما عقد که میکنن داماد دیگه نمیره خونه خودشون🤣🤣بعد شماها فقط با دعوت میرین خونه هم