ما هم دوره عقد مامان هامون میگفتن بیرون میرید، شام یا ناهار بیایید اینجا.
اگر همسرم خونه بود و جایی نمیرفتیم. یکی دوبار پیش اومد. مامانم گفت بگو ناهار بیاد و پیش هم باشید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من خاحوادشو نمیگم خود دامادو میگم .دوستم میگه من هر بار دعوت میشن خونه ی همسرم اگه اون دعوت و پس ...
نه بابا حساس نباش از الان بخوای اینکارو کنی هم خودت اذیت میشی هم خانوادت هر وقت اینجوری گفت بگو پس نمیخواد منو هم دعوت کنی . هروقت یاد گرفتی کاری کردی دنبال جبرانش نباشی اون وقت بیا طرف من
موافقم. استارتر، این چیزها قواعد خاصی نداره که خط کشی شده عمل کنید. شاید شرایطی ...
ممنون گلم اره فدات در کل میگم اخه دوستممیگه من حتمن باید پسش بدم میگم خوب تو عروسی اونا وظیفشونه که بیشتر تورو دعوت کنن تو بیشتر اونحا باشی تا داماد بیاد خونه شما
من شدیدااا با امضات موافقم ... خودم همین کارو میکنم یه خریدایی و مخصوص میزارم واسه سوپری های اطرافن ...
یه دنیا ممنونم بابت مهربونی تون 😍❤️
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨