2777
2789
عنوان

من که میگم طلای دست دوم نخر ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 9843 بازدید | 41 پست
چون احتمال فلز تقلبی در طلای دست دوم بیشتر از طلا نوعه که تشخیصش برای افراد معمولی کارسختیه

طلای دست دو همون طلای نو هست که برای بار دوم خرید و فروش میشه .پس اگه اینجوره ،همون نو هم فلز تقلبی داره !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه طلای دست دوم،همون طلایی نیست که مثلا یکی بعد یه مدت استفاده میفروشه؟روز اول که خریده طلای نو بوده دیگه چطوری ممکنه فلز ناخالص توش بکار رفته باشه؟

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
مگه طلای دست دوم،همون طلایی نیست که مثلا یکی بعد یه مدت استفاده میفروشه؟روز اول که خریده طلای نو بود ...

همونه طلای استفاده شده ، میشه طلای دست دوم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
طلای دست دو همون طلای نو هست که برای بار دوم خرید و فروش میشه .پس اگه اینجوره ،همون نو هم فلز تقلبی ...

آره احتمال فلز تقلبی درحال حاضر خیلی شده در بازار هم در نو و هردرست دو شما وقتی خریدی همون موقع باید ببری جای دیگه نشون بودی تا از اصالت کالا اطمینان حاصل کنی

بعضی مواقع هم افرادی که میان طلا دست دو میفروشن طلا تقلبیه و احتمالشم هست خودطلافروش متوجه نشه و به شما بفروشه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞
مگه طلای دست دوم،همون طلایی نیست که مثلا یکی بعد یه مدت استفاده میفروشه؟روز اول که خریده طلای نو بود ...

خود طلافروشی ها بیشتر بخاطر مسائل حساسیت پوستی و بیماری های پوستی میگن دست دو نخرید این جدید بود

چون احتمال فلز تقلبی در طلای دست دوم بیشتر از طلا نوعه که تشخیصش برای افراد معمولی کارسختیه

عزیزم شما که واردی تاپیک آخرم راهنماییم میکنی؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

ببخشید سود فروشنده اصولا باید چقدر باشه ؟

مثلا یه انگشتر اگه قیمتش ۱۰میلیون باشه برحسب وزنش باید ۱۰۷۰۰به شما بفروشه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞

حالا من دیروز یه کلیپ دیدم طلای دست دومو وزن کرد بعد انداخت تو به دستگاه که جرمارو بگیره و دوباره وزن کرد.از وزنش کم شده بود.ولی خوب میگفت مشتری که نمیدونه باید جرما گرفته شه همونجوری میخره.

من طلا با ۵ درصد خریدم نمیدونم نو هست یا دست دوم  بعد یه مدت بعضی جاهاش زردیش رفته سفید شده یه کم  حالا نمیدونم طلا سفید بوده آب طلا خورده یا زیرش پلاتینه  باید نشون بدم جایی یا به خودش بفروشم

منم چندتا تکه نو خریدم ولی این کد رو ندارن همیشه میترسم تقلبی باشه

نترس رو همه طلاها نیست 

منم دارم رو چند تاش حک شده چنتاش حک نشده 

هم ازت ون کد دار ها چند بار فروختم هم بدون کد ها .... هیچوقتم کسی نگفت اینایی ک کد نداره ارزشش کمتره یا تقلبیه