2777
2789
عنوان

من که میگم طلای دست دوم نخر ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 9866 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره احتمال فلز تقلبی درحال حاضر خیلی شده در بازار هم در نو و هردرست دو شما وقتی خریدی همون موقع باید ...

توی شمش این‌احتمال هست که خب مهر کارگاه اکثرا دارن و میره عیار سنجی .اما طلایی که استفاده میشه ،غیر ممکنه طلافروش متوجه بدل بودنش نشه .ضمن اینکه فنر قفل طلاها معمولا از اهنه و خب اکثرا هم اطلاع داریم 

منم چندتا تکه نو خریدم ولی این کد رو ندارن همیشه میترسم تقلبی باشه

من یه کارشناس راهنماییم کرد حالا باز شماهم از طلافروش بپرسین یا طلایی میخرین ببرین جاهای دیگه به بهونه فروش نشون بدین ببینین اصله یا تقلبیه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞
حالا من دیروز یه کلیپ دیدم طلای دست دومو وزن کرد بعد انداخت تو به دستگاه که جرمارو بگیره و دوباره وز ...

اونا موقع خرید خودشون جرما رو میبرن 

ما نمی‌دونیم خودش ک می‌دونه نباید پول بیشتر بده 

من هروقت بردم فروختم جلو چشم خودم جرم گیری کرده بعد کشیده

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
ماطلا دست دو خریدیم فروشنده ازش اجرت کم کرد بعدش فروختیم دوباره ازمون کم کرد ایا درست بود کارش؟  ...

ورهرصورت طلافروشا سود خودشون برمیدارن

اگه برای سرمایه گذاری میخاین ربع سکه بانکی بگیرین

هولوگرام داشته باشه

عدد۱۳۸۶روش حک شده باشه

تضمین شده بانکی باشه

پرس شده باشه

له ساختار آجرهای گنبد توجه داشته باشین که تناسب داسته باشن

نهایت ۱۰۰ت بیشتراز قیمت سایت بده نه بیشتر

اونا موقع خرید خودشون جرما رو میبرن  ما نمی‌دونیم خودش ک می‌دونه نباید پول بیشتر بده  من ...

منطورش از طلافروشی نبود.این که مثلا خانوما بین خودشون طلا خرید فروش میکنن رو میگفت.مثلا مامانت طلا میفروشه شما میگی بریم قیمت کنیم من برمیدارم و موارد اینچنینی

خود طلافروشی ها بیشتر بخاطر مسائل حساسیت پوستی و بیماری های پوستی میگن دست دو نخرید این جدید بود

طلا هم مثل نقره خاصیت آنتی باکتریال داره 

و فقط کافیه با آب و صابون بشورید که چربی و ... پاک بشه

عزیزم شما که واردی تاپیک آخرم راهنماییم میکنی؟

بنظر من با ۷ت برو سکه گرمی بانک مرکزی بگیر که از سکه پارسیانم معتبرتره

اگرم ۳ت میتونی جور کنی برو یه ربع بگیر ۱۰ت

الان وقتشه

طلا هم مثل نقره خاصیت آنتی باکتریال داره  و فقط کافیه با آب و صابون بشورید که چربی و ... پاک ب ...

منم نمیدونم !

ولی ی پاساژ طلا فروشی اینجا هست ک ازش خرید میکنیم عکس انواع مشکلات پوستی ک خیلی چندشم هست زده رو دیوار نوشته حدال امکان طلای دست دوم نخرید

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️