دخترم از شنبه گلو درد و تورم لوزه ها رو داشت بردم دکتر دوتا پنی سیلین و آنتی بیوتیک داد ،الان تا دیشب یکم بهتر بود از دیشب دوباره تبش رفته بالا و به زور پایین میاد مدام هم سرفه میکنه چیکار کنم
هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
تب خطر ناکه دوباره ببرش دکتر بگو با داروهای قبلی خوب نشده
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
پسر منم همین شد. این یه جور ویروسه و دکتر به اشتباه آنتی بیوتیک میده. اثر نداره و بعد بدن ضعیفتر میشه. آخه دو تا آمپول پنیسیلین برای بچه؟دکتر اینقدر بیشعور؟؟؟؟؟
پنی سیلین دوتا داده بود با آزیترومایسین ۵۰۰ که من دیدم پانصد زیاده نصف کردم بازم امروز ببرم
ببر عزیزم بعضی وقتا بچه ها اینجورین دختر منم تا سه بار بعد هرمریضی نبریم دکتر انواع دارو نخوره خوب نمیشه
حتما ببرش خدایی نکرده گذرت ب بستری کردن نیافته زود ببررش انشالله خوب میشه
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎