2777
2789
عنوان

مامانا میشه راهنماییم کنید واجبه

131 بازدید | 11 پست

دخترم از شنبه گلو درد و تورم لوزه ها رو داشت بردم دکتر دوتا پنی سیلین و آنتی بیوتیک داد ،الان تا دیشب یکم بهتر بود از دیشب دوباره تبش رفته بالا و به زور پایین میاد مدام هم سرفه می‌کنه چیکار کنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

علایم دیگه نداره جز تب بالا و سرفه مداوم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تب خطر ناکه دوباره ببرش دکتر بگو با داروهای قبلی خوب نشده 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب خطر ناکه دوباره ببرش دکتر بگو با داروهای قبلی خوب نشده 

پنی سیلین دوتا داده بود با آزیترومایسین ۵۰۰

که من دیدم پانصد زیاده نصف کردم 

بازم امروز ببرم

پنی سیلین دوتا داده بود با آزیترومایسین ۵۰۰ که من دیدم پانصد زیاده نصف کردم  بازم امروز ببرم

ببر عزیزم بعضی وقتا بچه ها اینجورین دختر منم تا سه بار بعد هرمریضی نبریم دکتر انواع دارو نخوره خوب نمیشه 

حتما ببرش خدایی نکرده گذرت ب بستری کردن نیافته زود ببررش انشالله خوب میشه 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
پسر منم همین شد.‌ این یه جور ویروسه و دکتر به اشتباه آنتی بیوتیک میده. اثر نداره و بعد بدن ضعیفتر می ...

لوزه هاش متورم شده بود،و زبونش دوم دون 

پنی سیلین ۶.۳.۳ودگزا 

هشت سالشه 

پسرت چندروز تب داشت؟

ببر عزیزم بعضی وقتا بچه ها اینجورین دختر منم تا سه بار بعد هرمریضی نبریم دکتر انواع دارو نخوره خوب ن ...

باشه ممنون 

لوزه هاش متورم شده بود،و زبونش دوم دون  پنی سیلین ۶.۳.۳ودگزا  هشت سالشه  پسرت چندر ...

سه چهار روز. چرا میذاری بچه دگزا بزنه؟میدونی چه قدر خطر ناکه؟فقط التهاب رو موقت میخوابونه. نهایت بگو آنتی بیوتیک خوراکی بده

سه چهار روز. چرا میذاری بچه دگزا بزنه؟میدونی چه قدر خطر ناکه؟فقط التهاب رو موقت میخوابونه. نهایت بگو ...

ببخشیدا هی مزاحم میشم 

پسر شما هم علایم دختر منو داشت ؟سرفه و تب بود؟ ًً

شما چه داروهای دادی؟