@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏 آقایون لطفا درخواست ندید
اره عزیزم متاسفانه گاهی اوقات که استرس خیلی شدید میگیرم و تپش قلب بدون تجویز میخورم🤦♀️باید ب ...
خودمم گاهی میخورم چند سال پیش دکتر برام تجویز کرده بود
منتها 20 شو گرفتم نصفش میکنم چون فشارو میاره پایین خطرناکه،اگر اسم و الرژی داری نخور قرصو برو چکاب
مدیتیش انجام بده خیلی کمکت میکنه
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
ازصدای یه جیرجیرک بیدارشدم تو گلدون بود،لعنتی خیلی صدای بدی داشت
چی بود
@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏 آقایون لطفا درخواست ندید
اتفاقا همین کارو کردم یه نیم ساعتی این شکلی بود بعد بیدار شد جورابو میخواست دربیاره دیدم کلافه شد در ...
تب بیشتر ماله شب
تبشو بگیر اگر 36-37 بود ی چرتی بزن
میتونی قبل ی پاشویه گلاب و اب نمک بکنیش
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
میخوام برای امتحان برم سرکار ببینم دخترم کنار میاد یا نه... دو سال و نیمشه... تا قبل به دنیا اومدن ...
اهااا خدا نگه داره واسه تون
تب بیشتر ماله شب تبشو بگیر اگر 36-37 بود ی چرتی بزن میتونی قبل ی پاشویه گلاب و اب نمک ...
خواهر ینی از ظهر ک تبش شروع شد هرکاری بگی کردم با گلاب و نمک پاشویش کردم دستمالو به سرکه و اب و گلاب اغشته کردم کشیدم ب بدنش پیاز گزاشتم کف پاش شیاف استامینوفن گزاشتم براش خسته شدم دیگه یکم خوب میشه دوباره میره بالا دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی یکمم گلاب دادم خورد یکم مایعات بزوووور با سرنگ سرشو گرم کردم دادم بهش خورد ک بلکه ادرار کنه تبش کم بشه یه کوچولو ادرار کرد بهتر شد ولی یه ساعت بعدش دوباره رفت بالا🥴