2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 75 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امتحان عربی نهایی دارم میشه برام دعا کنی🤍😘

موفق باشید 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

واسه نماز پاشدم.بعد دیدم خیلی گشنمه.آخه دیشب ساعت نه و نیم بود شام سبک خورده بودم خوابیدم‌بعد نماز یه صبحونه مشتی هم بر بدن زدم.بعدم گفتم برم ببینم پر بازدیدا چی یوده😂

خواهر ینی از ظهر ک تبش شروع شد هرکاری بگی کردم با گلاب و نمک پاشویش کردم دستمالو به سرکه و اب و گلاب ...

پس حتما ببر دکتر یا اورژانش بیمارستان یه چک بشه براش بهتره !ان شاالله که خوب میشه

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
پس حتما ببر دکتر یا اورژانش بیمارستان یه چک بشه براش بهتره !ان شاالله که خوب میشه

اتفاقا سر شبی بردمش دکتر بهش شیاف و کوریزان و چرک خشک کن داد دعا کن بهتر بشه❤️

Life goes on

نماز . فکر و خیال . دندونام عصب کشی میخواد . پولشو موندم چکار کنم از کجا بیارم . دارم از استرس و فکر داغون میشم . زنجیر دارم اما دلم نمیاد بفروشم واسه مدرسمه اون سالا . تازه مامانم بفهمن چکار می کنند . خیلی دلم گرفته . کاش میشد خودمو راحت کنم 💔💔💔💔

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...