2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 75 پست
 یه پراپرانول۲۰ خوردم یدونه هم نوافن باز خوابم نبرد آروم نمیگیرم واقعا نمیدونم چرا همه افسرده و ...

گل اگر بدون تجویز دکتر پرانول اونم 20 میخوری مراقب باش فشار ب شدت پایین میارخ!

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصن دیشب خوابم خوب نبود، دیگ الان گفتم بسه قلت زدن یکم با گوشی ور برم،،

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
عزیزم سمت چپته داره بهت زل میزنه

😂

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

بیدار شدم کم کم اماده شم برم کتاب خونه😢💜

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
خب چون مجردم دیگه

اهااا

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
گل اگر بدون تجویز دکتر پرانول اونم 20 میخوری مراقب باش فشار ب شدت پایین میارخ!

اره عزیزم متاسفانه گاهی اوقات که استرس خیلی شدید میگیرم و تپش قلب بدون تجویز میخورم🤦‍♀️باید برم چکاب و کنترل

دخترم تب داره نشستم بالا سر اون😭😭😭

پیاز حلقه کن بزار کف پاش جوراب پارازین بپوشون بهش پایین میاره تبو!