2777
2789

اگه عروسی یا رستورانی جای عمومی با بچه باید برین چجوری بهش شیر میدین 

با لباس مجلسی شیر دادن سخته چیکار میکنین

یا اگه غذا خور شدن غذای کمکیشونو با خودتون میبرین؟ چجوری گرمش میکنین مثل سوپ و اینا

لطفا جواب بدین با تجربه ها

حَسبُنَاالله وَ نِعمَ الوَکیل💞 
خب بیرون که چون چادر داشتم برام راحت بود. مجلس هم سعی می کردم عموما لباس مناسب که جلوباز هست بپوشم و توی اتاق شیر بدم.

غذا رو‌همه جا می بردم باخودم داخل قابلمه کوچیکش و گرم میکردم.‌ اگر سفری جایی بودیم هم که اون چند روز رو از غذای خودمون له می کردم یا سوپ می گرفتم میدادم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چادریم معمولا بیرون چادرمو میکشم رو بچه و شیرش میدم .مجالسو مهمونی سعی میکنم لباسی بپوشم ک راحت باشم .اولویت اول مامانا تا دوسال بچشونه نه تیپشون 😂کمکی شیر خشک میدم فلاسک کوچولوشو پر میکنم با اب جوش میذارم کیفم .بیسکویت مادر همرامه با آب جوش یا شیر حل میکنم میدم .سوپ اینا نبردم بیرون تاحالا . ولی تصمیم دارم مسافرت رفتنی چنتا سوپ آماده بخرم هر جا توقف کردیم براش فورا درست کنم