2777
2789
عنوان

معجزه سفید کردن دندان تجربه خودم

117689 بازدید | 69 پست

ماهی یبار خودم از این دستور استفاده میکنم دندونام عالی شده 

دفعه اول انقد تغییر میکنه پراتون میریزه 

چندقطره روغن نارگیل

ی قاشق نمک

ی قاشق زردچوبه

ترکیب کنین بزنین ب دندونا

اصلا دندون زرد نمیشه ولی از ی مسواک ک لازم ندارین استفاده کنین چون مسواک زرد میشه یکم

بزنین بیاین بگین تاثیرشو😎🫡

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور مسواک زرد میشه ولی دندون نه؟؟؟

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

اسکرین گرفتم مرسی فردا امتحان می کنم😘

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

نمک خیلیییییییییییییییییییییی بده نکنین اینکاروووو😱😱😱

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸